Smart ID Dynamics – leader in solutii de mobilitate si in 2019

Smart ID Dynamics este leader în soluții de mobilitate si in 2019

Cu o experienta de 9 ani, portofoliul de soluții Smart ID Dynamics este destinat în principal industriilor de logistică, curierat, retail, producție, utilități, sănătate, administrație publică și acoperă, echipamente și accesorii hardware de la cei mai renumiți producători de tehnologie la nivel internațional în domeniul auto ID și aplicații software pentru trasabilitate produse, automatizarea proceselor de vânzări, service, managementul depozitelor, optimizarea și planificarea resurselor, optimizarea și planificarea rutelor, inventariere, etichetare produse, controlul accesului etc.

Datorita unei strategii de business solide si o viziune orientata catre performanta, Smart ID Dynamics a extins aria de prezenta atat la nivel national cat si international.

In prezent, in Romania compania activeaza in cinci orase: Craiova, Brasov, Alba Iulia, Cluj-Napoca si Timisoara, iar la nivel international de peste doi ani activeaza biroul din Chisinau, Republica Moldova.

Smart ID Dynamics creaza soluții și experiențe noi pentru clienți cat si prin expertiza acumulata aduce valoare fiecarui proiect. Mixul de soluții inovatoare pozitioneaza Smart ID Dynamics ca leader de piata in industria integratorilor de solutii software si sisteme hardware.

Smart ID Dynamics – leader in solutii de mobilitate in 2019

Orientarea catre nevoile clientului s-a concretizat in strategii de succes in ceea ce priveste gama de solutii, servicii si produse oferite.

Astfel, in prezent Smart ID Dynamics acopera o oferta complexa de solutii software, echipamente hardware, servicii de reparatie si mentenata prestate prin intermediul ID Serv, un magazin online ce acopera o gama variata de produse si solutii orientate spre a acoperi cu succes nevoile clientilor din toate industriile.

Expertiza si certificarile profesionistilor Smart ID Dynamics vine cu un focus pe industriile de retail, productie, transport, logistica si sanatate. Proiectele si referintele de succes recomanda Smart ID Dynamics ca leader de piata si un integrator de solutii capabil sa acopere o suita complexa de necesitati.

Smart ID Dynamics – leader in solutii de mobilitate
smart_id_dynamics

Despre Smart ID Dynamics

Smart ID Dynamics este o companie cu capital integral românesc, fondată în anul 2010 care a ajuns în 2017 la o cifră de afaceri de peste 11 mil euro și 65 angajați. Compania are un portofoliu de peste 3000 de clienți, peste 250 de proiecte software implementate și o flotă de peste 15 mii de echipamente în piată. Oferta Smart ID Dynamics înglobează produse software proprii, concentrate pe dezvoltări pentru digitalizarea și automatizarea proceselor industriale prin soluții de mobilitate enterprise, a operațiunilor logistice din cadrul depozitelor și magaziilor, trasabilitate, incident management, data collection, Industry 4.0 (Industrial IoT), inventarierea mijloacelor fixe și a obiectelor de inventar și furnizarea de servicii profesionale cu valoare adaugată.

Pentru a fi la curent cu noutăţi legate de brand-urile din portofoliul Smart ID Dynamics, solutii software, proiecte de succes, dar si despre evolutia echipei puteţi urmări conturile de social media: Facebook  ,  LinkedIN.

Pentru oferte speciale, promotii si discount-uri : www.idmag.ro

Smart Id Dynamics; Hardware; Industrii; Retail;Software