Contact
Smart ID Technology participă la Indagra Food 2023 cu soluții tehnologice complete pentru producție și retail

2023-10-04

Smart ID Technology participă la Indagra Food 2023 cu soluții tehnologice complete pentru producție și retail

București, Octombrie 2023. Smart ID Technology, furnizor și devoltator de soluții complete ce integrează echipamente hardware, soluții software și automatizări, participă la unul dintre cele mai așteptate evenimente dedicate industriei alimentare, Indagra Food 2023, care se desfășoară în perioada 25-29 Octombrie la București, în incinta Complexului Romexpo (Pavilion B2).

De ce Indagra Food

Indagra Food 2023 reprezintă un eveniment de amploare în lumea industriei alimentare și agricole, ce reunește profesioniștii din domeniu, companii și experți care doresc să împărtășească cele mai recente descoperiri și să își prezinte soluțiile tehnologice de vârf. Astfel, prezența Smart ID la acest eveniment devine o rampă de lansare pentru prezentarea celor mai noi soluții tehnologice dedicate industriei alimentare și de retail, dar și o sursă de a descoperi noi tendințe și de a construi parteneriate solide pentru dezvoltarea acestui sector vital al economiei.

Ce puteți descoperi la standul Smart ID

La standul Smart ID, furnizorul de tehnologie prezintă soluții complete pentru producție și retail, începând de la echipamente hardware integrate Zebra Technologies și până la soluții de dezvoltare software și sisteme de automatizare personalizate. Unul dintre punctele forte cu care se prezintă Smart ID la Indagra Food 2023 este platforma software Sceptrum ERP, un sistem de planificare a resurselor enterprise dezvoltat și îmbunătățit de-a lungul a peste 20 de ani. Soluția software Sceptrum ERP este special proiectată pentru a gestiona eficient resursele, operațiunile și datele în întreaga organizație.

Pe lângă funcționalitățile uzuale, proiectate pentru managementul unor anumite procese sau operațiuni în cadrul oricărei companii, platforma cuprinde și module specializate, dedicate industriilor de retail, producție, HoReCa, logistică sau utilități. Aceste module specializate adaugă funcționalități suplimentare pentru a satisface nevoile specifice ale acestor industrii. Sceptrum ERP este găzduit în singurul Data Center din România certificat TIER 3, care garantează cele mai noi standarde de securitate și performanță, fiind în mod constant actualizate pe măsură ce tehnologia și cerințele clienților evoluează.

Alegerea între accesarea soluției Sceptrum ERP On Premises sau Cloud prezintă o versatilitate semnificativă pentru clienții Smart ID. Indiferent de opțiunea aleasă, soluția poate răspunde nevoilor individuale și preferințelor bugetare ale companiei: fie prin investiție inițială, fie prin varianta mai flexibilă a plăților lunare. Annabella, BebeTei, Scandia, Transavia, Unicarm sunt doar o parte dintre clienții care deja au ales soluția Sceptrum, ce poate fi testată la standul Smart ID din cadrul expoziției. În cadrul evenimentului Indagra Food 2023, Smart ID prezintă și o soluție de automatizare orientată către sustenabilitatea energetică, care se concentrează pe eficiența energetică și propune o abordare cuprinzătoare pentru monitorizarea și gestionarea consumului de energie în mediul de producție.

De ce să vizitați Smart ID la Indagra Food 2023

Tendințele actuale evidențiază o creștere a cererii pentru soluții de automatizare și management eficient al resurselor, precum și o atenție sporită acordată sustenabilității și calității produselor. De asemenea, există o creștere a interesului pentru soluțiile bazate pe cloud, care oferă flexibilitate și scalabilitate pentru afaceri.

Cu o prezență semnificativă la Indagra Food 2023, Smart ID aduce în prim plan cele mai recente și mai avansate tehnologii pentru producția alimentară și retail. Indagra Food 2023 este locul unde se întâlnesc profesioniștii din industria de food și totodată acesta este momentul oportun pentru a explora cele mai noi inovații tehnologice. Smart ID vă așteaptă la stand în incinta Romexpo, Pavilion B2, în perioada 25-29 Octombrie, pentru a discuta împreună cu reprezentanții dedicați despre cum vă pot fi de folos noile tehnologii din retail și producție pentru a vă îmbunătăți operațiunile și a vă dezvolta afacerea.

Cine este Smart ID

Smart ID este o companie de tehnologie care își susține clienții ce activează în industriile de retail, logistică, producție, HoReCa și utilități, să achiziționeze, să construiască, să dezvolte, să creeze și să crească cu cele mai bune soluții hardware și cu cele mai potrivite soluții software și de automatizare. Ecosistemul Smart ID include soluții dezvoltate sau integrate și aplicații complexe, de la ERP, complet omnicanal, la WMS, la soluții de front office, la imprimante fiscale, etichete electronice, echipamente mobile, până la automatizări.