Contact

Carieră

Suntem #SmartPeople într-o companie de tehnologie care își susține clienții ce activează în industriile de retail, logistică, producție, HoReCa și utilități, să achiziționeze, să construiască, să dezvolte, să creeze și să crească cu cele mai bune soluții hardware și cu cele mai potrivite soluții software și de automatizare. Este misiunea noastră și facem asta în fiecare zi.

Considerăm că oamenii sunt cei care cresc business-urile. Așa că noi creștem oamenii. Credem în potențialul fiecărui om din echipă, îl susținem să își dezvolte abilitățile și îi oferim încrederea de care are nevoie pentru a-și duce ideile mai departe. Suntem deschiși către inovație, performanță și oameni care îndrăznesc să aibă potențial și un impact pentru viitor.

Credem în dezvoltarea profesională, într-un mediu de lucru modern, cu sistem de lucru hybrid, program flexibil și acces nelimitat la universul informației prin abonament la biblioteca Bookster. Pentru că ne pasă de colegii noștri, vă oferim un abonament medical superior, bonus pentru recomandare, bonus de performanță, zi de naștere liberă, zile de concediu suplimentare în funcție de vechime, short Friday, tichete de masă și multe altele.

În acest moment nu avem poziții deschise. Vă rugăm să vă înregistrați cu adresa de email în cadrul formularului de mai jos pentru oportunități viitoare.

Cum este să lucrezi la SmartID