Contact

Mobile Device Management by SOTI

Soluția software pentru gestionarea conținutului, a aplicațiilor și securității dispozitivelor mobile de la distanță

SOTI MobiControl este o soluție de tipul MDM (Mobile Device Management) pentru gestionarea echipamentelor hardware în cadrul proceselor de funcționare. Smart ID implementează SOTI MobiControl pentru a permite companiilor beneficiare să gestioneze în siguranță fiecare dispozitiv sau terminal mobil din flotă, cu orice factor de formă și orice sistem de operare (OS), pe parcursul întregului ciclu de viață al acestuia.

Caracteristici

 • Gestionare unică
  Centralizați controlul asupra întregii flote de dispozitive mobile, indiferent de locația acestora. Utilizând panoul de control intuitiv SOTI MobiControl puteți configura, monitoriza și actualiza dispozitivele în timp real.
 • Configurare simplă
  Soluția de tip MDM facilitează configurarea dispozitivelor cu setările și politicile corespunzătoare pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecărui tip de business. Configurați rapid e-mailurile, aplicațiile și setările de securitate pentru întreaga flotă.
 • Securitate robustă
  Protejați datele și informațiile sensibile ale afacerii, utilizând funcționalități avansate de securitate. De la criptarea datelor până la opțiuni de blocare și ștergere la distanță, soluția vă ajută să mențineți un mediu sigur pentru toate dispozitivele.
 • Actualizări automate
  Asigurați-vă că toate dispozitivele beneficiază de cele mai recente actualizări de securitate și funcționalități. Soluția permite programarea și gestionarea automată a actualizărilor, eliminând preocupările legate de dispozitivele neadaptate.
 • Monitorizare în timp real
  Prin intermediul panoului de control, puteți urmări în timp real starea și performanța fiecărui dispozitiv. Monitorizați consumul de baterie, starea aplicațiilor și alte metrice importante pentru a vă asigura că totul funcționează optim.
 • Suport multi-platformă
  Soluția Mobile Device Management by SOTI este compatibilă cu o gamă largă de platforme și dispozitive mobile, inclusiv OS Android, Windows Modern, Windows Mobile, Linux, iOS. Indiferent de diversitatea flotei, puteți beneficia de funcționalitățile avansate incluse.
 • Rapoarte și analize detaliate
  Generați rapoarte personalizate pentru a obține insights asupra utilizării dispozitivelor și a eficienței operațiunilor. Aceste analize vă pot ajuta să luați decizii informate pentru optimizarea resurselor.

SOTI MobiControl securizează și gestionează dispozitivele pe tot parcursul ciclului de viață, de la implementare până la scoaterea din funcțiune. Controlează toate aspectele mobilității în afaceri, de la urmărirea activelor fizice până la gestionarea aplicațiilor și a conținutului, garantând în același timp siguranța dispozitivelor și a datelor. SOTI MobiControl elimină complexitatea de gestionare a unui program de mobilitate în afaceri, cu sisteme de operare multiple și cu o multitudine de furnizori și multifuncționalități.

Aplicabilitate

Logistică și transport

În acest domeniu, gestionarea precisă a echipamentelor și dispozitivelor este crucială. MobiControl asigură monitorizarea flotei de vehicule, la gestionarea dispozitivelor pentru șoferi și la optimizarea fluxurilor de lucru, asigurând livrări eficiente și la timp.

Retail

Soluția este utilă pentru gestionarea dispozitivelor mobile folosite de angajați pentru asistență clienți sau gestionarea inventarului. Configurațiile personalizate și securitatea sporită ajută la oferirea unei experiențe de cumpărături mai eficiente și mai bine organizate.

Sănătate

Gestionarea echipamentelor și dispozitivelor este esențială pentru furnizarea unor servicii de calitate, iar MobiControl monitorizează dispozitivele medicale, asigurând actualizări și securitate adecvată, ceea ce contribuie la îmbunătățirea proceselor medicale și a îngrijirii pacienților.

Producție și industrie

MobiControl poate ajuta la monitorizarea și mentenanța echipamentelor industriale, asigurând că acestea funcționează în parametri optimi și că producția este în curs de desfășurare fără întreruperi nedorite.

Servicii de teren și utilități

Soluția MobiControl poate facilita gestionarea echipamentelor folosite de tehnicieni pe teren. Monitorizați starea echipamentelor, oferiți asistență în timp real și optimizați operațiunile de teren.

Educație

Dispozitivele mobile sunt folosite din ce în ce mai mult pentru educație și administrare școlară. MobiControl poate asigura gestionarea și securitatea acestor dispozitive, ajutând instituțiile să ofere o experiență de învățare modernă și eficientă.

Construcții

Gestionarea echipamentelor și a dispozitivelor utilizate pe șantier este esențială pentru a menține proiectele în grafic. MobiControl poate ajuta la monitorizarea stocurilor de echipamente, la planificarea mentenanței și la asigurarea fluxurilor de lucru eficiente.

Beneficii în utilizare

Suport de la distanță

SOTI MobiControl include instrumente de productivitate și funcții de asistență de la distanță, care reduc timpul de nefuncționare al dispozitivelor și asigură continuitatea de lucru.

Configurare rapidă și automată a dispozitivelor

Cu gestionarea centralizată și configurarea personalizată, soluția SOTI MobiControl vă ajută să economisiți timp și efort în administrarea echipamentelor. Controlul de la distanță și automatizarea proceselor vă permit să vă concentrați pe sarcinile strategice, în timp ce rutina zilnică este optimizată.

Securitate maximă

Protejarea datelor și echipamentelor este esențială în era digitală. Mod Kiosk bazat pe HTML restricționează un dispozitiv mobil la o singură aplicație sau o suită de aplicații, pentru a asigura securitatea dispozitivului, confidențialitatea datelor corporative și productivitatea operatorilor.

Optimizarea performanței

Monitorizarea în timp real vă permite să urmăriți starea și consumul de resurse al fiecărui echipament. Identificați rapid orice abateri sau probleme și interveniți pentru a menține performanța optimă a echipamentelor și a evita downtime-ul neplanificat. Utilizatorii finali primesc datele de care au nevoie fără a fi nevoiți să aștepte livrarea eșalonată sau programată.

Management flexibil

Serviciile de localizare vă permit să vizualizați simultan locația curentă a tuturor dispozitivelor online dintr-un grup de dispozitive, în timp ce dispozitivele offline raportează ultima locație cunoscută până când se reconectează la SOTI MobiControl.

Actualizări fără efort

Cu funcționalitățile de actualizare automată sau programată, puteți asigura că toate echipamentele beneficiază de cele mai recente funcționalități și securitate. Dispozitivele pot efectua automat sarcini de furnizare stabilite de administratori (prin coduri de bare generate de SOTI MobiControl Stage).

Flexibilitate și conectivitate

Soluția se adaptează nevoilor dvs. indiferent de dimensiunea parcului de echipamente. SOTI MobiControl permite configurarea conectivitații dispozitivului (3G/4G, Wi-Fi și VPN), pentru a asigura comunicarea sigură din orice locație.

Reducerea costurilor

Administrarea manuală a echipamentelor poate fi costisitoare și ineficientă. Cu SOTI MobiControl, puteți reduce costurile legate de managementul și mentenanța echipamentelor și totodată prin localizarea dispozitivelor pierdute sau deplasate.

Suport tehnic de înaltă calitate

Beneficiați de suport tehnic profesionist și actualizări constante din partea echipei noastre de experți. Astfel, veți avea întotdeauna acces la cele mai noi funcționalități și veți primi răspunsuri rapide la orice întrebări sau probleme.

Funcționalități

Descoperiți cum soluția SOTI MobiControl poate aduce valoare adăugată afacerii dvs. prin eficiență sporită, securitate consolidată și administrare simplificată a echipamentelor. Alegeți tehnologia care vă susține obiectivele și vă face operațiunile mai agile. Contactați-ne pentru mai multe informații sau pentru a programa o prezentare personalizată a soluției, pentru o gestionare a echipamentelor mai inteligentă și mai eficientă ca niciodată.

SOTI One

SOTI MobiControl este un produs cheie în cadrul SOTI One, o platformă comprehensivă de gestionare a mobilității pentru dispozitive mobile și IoT, care oferă o gamă largă de soluții pentru gestionarea, securizarea și optimizarea eficienței dispozitivelor și a infrastructurii IT asociate.

Platforma SOTI ONE pune la dispoziție soluții dedicate managementului complet al echipamentelor hardware, indiferent de sistemul de operare, rapid și sigur, dintr-o singură consolă de administrare. Suita de aplicații SOTI ONE special creată pentru productivitate mai include următoarele soluții:

SOTI Xsight

Permite rezolvarea rapidă a problemelor apărute în cazul aplicațiilor și dispozitivelor mobile, utilizând diagnostice și analize avansate pentru îmbunătățirea performanței și reducerea costurilor de operare ale echipamentelor mobile. Asigură managemetul incidentelor, monitorizare automată, diagnosticare avansată și inteligență operațională.

SOTI Snap

Soluția facilitează înlocuirea proceselor pe hârtie utilizate în organizații, prin construirea rapidă de aplicații mobile, folosind capabilități de captare a datelor: cameră, înregistrare video, scanare coduri de bare etc. Reprezintă un tool de tipul Drag-and-drop pentru crare rapidă de aplicații pentru device-urile cu Android si iOS.

SOTI Connect

Oferă un management complet, dintr-o singură consolă, pentru administrarea de-a lungul întregului ciclu de viață pentru imprimantele mobile și industriale, diferite mărci și modele. Toate aceste device-uri conectate în rețea pot fi administrate printr-un singur punct de control, asigurând securitate în utilizarea dispozitivelor critice pentru afaceri.

SOTI Identity

Soluția SOTI Identity permite accesul simplu și securizat la suita de soluții SOTI ONE, utilizând o modalitate de autentificare centralizată a utilizatorilor, conectare unică (SSO) și gestionare a rolurilor.

SOTI Pulse

Este conceput pentru a oferi o soluție cuprinzătoare de monitorizare și management a dispozitivelor mobile și a infrastructurii IT asociate. Această soluție pune la dispoziția utilizatorilor o comunitate online pentru clienții și partenerii SOTI, care facilitează comunicarea și colaborarea acestora cu experții în produse și alți furnizori de soluții.