Contact

Investiția care vă permite să gestionați mai eficient relațiile cu clienții, să vă îmbunătățiți productivitatea și să luați decizii mai informate pentru viitorul afacerii dumneavoastră.

Zoho CRM este o platformă de gestionare a relațiilor cu clienții extrem de versatilă, creată pentru a satisface nevoile diverse ale diferitelor industrii. Cu Zoho CRM, vă puteți îmbunătăți eficiența operațiunilor de vânzare, creșteți productivitatea și vă dezvoltați afacerea cu succes. Indiferent de domeniul în care activați, Zoho CRM poate fi personalizat pentru a se potrivi exact cerințelor și obiectivelor de business!

Caracteristici

 • Gestionare simplificată a relațiilor cu clienții
  Zoho CRM vă permite să gestionați toate informațiile despre clienți într-un singur loc, asigurând o viziune cuprinzătoare asupra fiecărui contact. Acest lucru facilitează comunicarea cu clienții, precum și urmărirea istoricului de interacțiuni și tranzacții.
 • Automatizare a vânzărilor
  Automatizați procesele de vânzare pentru a economisi timp și a reduce erorile umane. Zoho CRM vă permite să configurați fluxuri de lucru personalizate, să automatizați urmărirea lead-urilor și să stabiliți sarcini și alerte pentru echipa dumneavoastră de vânzări.
 • Marketing eficient și generare de Lead-uri
  Zoho CRM include instrumente puternice de marketing, permițându-vă să creați campanii țintite, să segmentați baza de date a clienților și să urmăriți rezultatele campaniilor. Acest lucru vă ajută să generați lead-uri de calitate și să atrageți mai mulți clienți.
 • Analize avansate și rapoarte personalizate
  Accesați datele în timp real și creați rapoarte personalizate pentru a monitoriza performanța vânzărilor și a marketingului. Aceasta vă ajută să luați decizii informate și să vă ajustați strategiile în consecință.
 • Suport multiplatformă
  Zoho CRM este compatibil cu diverse platforme, inclusiv dispozitive mobile, astfel încât să puteți accesa informațiile de oriunde, oricând. Acest nivel de mobilitate este crucial pentru o gestionare eficientă a relațiilor cu clienții.
 • Integrări extinse
  Zoho CRM se integrează cu o serie de aplicații terțe și servicii, precum Google Workspace, Outlook, LinkedIn, și multe altele. Aceasta permite o funcționalitate extinsă și o gestionare fluidă a datelor între diferitele componente ale afacerii.
 • Securitate și confidențialitate
  Zoho CRM pune un accent deosebit pe securitatea datelor, care sunt criptate și protejate cu cele mai recente măsuri de securitate, astfel încât să vă puteți concentra pe gestionarea afacerii fără griji legate de securitatea datelor.

Zoho CRM este o soluție robustă și versatilă pentru gestionarea relațiilor cu clienții și vânzările, potrivită pentru o gamă largă de afaceri și industrii. Aceasta contribuie la creșterea eficienței operaționale și a performanței de vânzare, la îmbunătățirea relației cu clienții și la luarea unor decizii mai bine informate în cadrul companiei dumneavoastră.

Aplicabilitate

Industria de vânzări și marketing

Zoho CRM este instrumentul ideal pentru echipele de vânzări și marketing care doresc să-și eficientizeze operațiunile, să urmărească potențialii clienți și să genereze mai multe lead-uri.

Sectorul serviciilor profesionale

Pentru firmele de consultanță, avocați și alte servicii profesionale, Zoho CRM ajută la gestionarea clienților, programarea întâlnirilor și urmărirea proiectelor.

E-commerce și Retail

În mediul competitiv al comerțului electronic și al vânzărilor cu amănuntul, Zoho CRM facilitează urmărirea comenzilor și oferirea unor experiențe clienților de top.

Industria financiară și de asigurări

Pentru profesioniștii din domeniul financiar, Zoho CRM poate ajuta la administrarea portofoliului de clienți, la gestionarea polițelor și la raportarea financiară.

Sectorul tehnologiei și IT

Companiile din industria tehnologiei pot utiliza Zoho CRM pentru a-și urmări lead-urile, pentru gestionarea relațiilor cu clienții și pentru planificarea lansărilor de produse.

Beneficii în utilizare

Îmbunătățește vânzările

Zoho CRM ajută echipa de vânzări să crească performanța și să încheie mai multe tranzacții. Cu funcționalități precum gestionarea oportunităților și automatizarea proceselor, vânzările devin mai eficiente și mai eficace.

Eficientizează procesul de vânzare

Cu fluxurile automate de lucru și funcțiile de automatizare, Zoho CRM reduce sarcinile repetitive și mărește eficiența proceselor de vânzare, permițând echipelor să se concentreze pe interacțiunile cu clienții și pe strategiile de vânzare.

Decizii eficiente

Accesul la date în timp real și funcțiile de analiză și raportare permit echipelor să ia decizii mai bine informate. Puteți urmări tendințele de vânzare, performanța campaniilor și să adaptați strategiile în funcție de rezultatele obținute.

Securitatea datelor

Zoho CRM pune un accent deosebit pe securitatea datelor. Sunt implementate măsuri de securitate avansate pentru a proteja informațiile clienților și ale companiei dvs. Toate datele sunt stocate în siguranță în cloud, cu opțiuni de backup și restaurare.

Accesibilitate de pe mobil

Aplicația mobilă Zoho CRM permite accesul la date și funcționalitățile CRM de pe dispozitive mobile. Acest lucru înseamnă că echipa dvs. poate lucra în deplasare și poate gestiona vânzările oriunde și oricând.

Satisfacția clienților

Utilizarea Zoho CRM vă ajută să oferiți servicii mai bune clienților dvs. Cu acces rapid la informații despre clienți, istoricul interacțiunilor și necesitățile lor, puteți oferi soluții personalizate și să vă îmbunătățiți relația cu aceștia.

Funcționalități

Ca partener autorizat Zoho, aducem experiența și cunoștințele noastre în domeniul gestionării relațiilor cu clienții pentru a asigura o implementare și o utilizare eficientăe a soluției Zoho CRM. Pentru a afla mai multe despre cum Zoho CRM poate transforma gestionarea relațiilor cu clienții în afacerea dumneavoastră și pentru a discuta despre posibilitatea implementării și personalizării acestei soluții, vă rugăm să ne contactați astăzi. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă dezvoltați afacerea și să vă eficientizați operațiunile.

Zoho CRM este unul dintre produsele de bază ale bundle-ului Zoho CRM+, care aduce împreună caracteristicile distinctive ale Zoho CRM și o serie de alte aplicații Zoho pentru a vă ajuta să vă dezvoltați afacerea și să vă gestionați operațiunile mai eficient. Zoho CRM+ este o soluție completă de gestionare a relațiilor cu clienții (CRM) oferită de Zoho, care adaugă funcționalități suplimentare și beneficii la deja robustul Zoho CRM. Suita de aplicații Zoho CRM+ mai include următoarele soluții:

Reprezintă un sistem de ticketing care vă ajută să eficientizați solicitările de asistență pentru clienți. Software-ul sistemului de ticketing vă permite, de asemenea să simplificați, să prioritizați, să urmăriți și să automatizați procesele activității de suport. Suportă fluxuri de lucru și diagrame de proces, ideală pentru operațiunile de suport clienți și îmbunătățirea productivității angajaților.

Soluția de management al proiectelor este special proiectată pentru a ajuta echipele și organizațiile să planifice, să execute și să monitorizeze proiectele în mod eficient. Aceasta permite planificarea proiectelor (la nivel de task-uri și subtask-uri), vizibilitate asupra colaborării între echipe și membrii acestora, vizualizare Gant și timesheets. Soluția este ideală pentru gestionarea proiectelor, a resurselor și a documentelor.

Soluția de automatizare a activității de marketing permite organizațiilor să creeze, să trimită și să urmărească campanii de marketing online, inclusiv email marketing. Oferă un set complet de instrumente pentru a satisface nevoile de marketing ale oricărei companii: design-uri responsive, personalizarea mesajelor, declanșarea fluxurilor de lucru automate, gestionarea listelor de abonați, urmărirea rezultatelor și raportare personalizată.

Reprezintă o platformă completă de chat și analiză în timp real, utilă în special pentru a spori engagement-ul clienților și a oferi suport imediat utilizatorilor pe website-ul companiei. Vă permite să inițiați tipul potrivit de conversație exact în momentul potrivit, furnizează informații detaliate despre vizitatori, monitorizează traficul acestora, permite mesaje automate personalitate și rapoarte detaliate.

Este o platformă de analiză și business intelligence care permite organizațiilor să creeze, să vizualizeze și să analizeze datele (ad-hoc sau predictiv) într-un mod interactiv și informativ. Astfel, utilizatorii pot transforma datele brute în informații valoroase și pot lua decizii informate pentru afacerea lor. Suportă crearea de grafice, diagrame și panouri de lucru (dashboard) și trimite notificari automate.

Platforma de gestionare a rețelelor de socializare permite utilizatorilor să-și administreze și să-și monitorizeze prezența pe diferite rețele sociale, să programeze postări automate, să le gestioneze postările și să interacționeze cu audiența lor online. Simplifică gestionarea și monitorizarea activității pe social media, facilitând interacțiunea cu audiența și optimizarea strategiei de marketing online.

Simplifică interacțiunea cu clienții companiei prin crearea de formulare, sondaje și chestionare online personalizate. Administrarea și generarea de chestionare permite utilizatorilor să colecteze feedback, opinii și informații de la diferite grupuri de respondenți, simplificând totodată analiza datelor colectate. Zoho Survey este utilizat în special în cercetarea de piață, evaluarea satisfacției clienților, sondaje educaționale etc.

Asistentul virtual Zia este alimentat de inteligența artificială (Ai) și integrat în diferitele produse Zoho. Zia utilizează tehnologiile de învățare automată și prelucrarea limbajului natural pentru a furniza asistență și insight-uri în timp real utilizatorilor, în timp ce aceștia utilizează aplicațiile Zoho: recomandări personalizate, analize de text, răspunsuri, analize predictive, automatizare a proceselor, asistență în luarea deciziilor.

Zoho ONE* reprezintă un pachet de aplicații și instrumente ce oferă o gamă largă de soluții software destinate gestionării și optimizării diferitelor aspecte ale unei afaceri, inclusiv comunicarea, colaborarea, automatizarea proceselor, marketingul, vânzările, gestionarea relației cu clienții (CRM), contabilitatea și multe altele. Cu peste 40 de aplicații Zoho disponibile, fiecare afacere poate personaliza utilizarea Zoho ONE în funcție de nevoile sale specifice.

*Notă: Majoritatea aplicațiilor incluse în pachetul Zoho ONE nu pot fi achiziționate individual: cu excepția Zoho CRM, nu puteți selecta și cumpăra fiecare aplicație separat. Accesul la aceste aplicații este disponibil exclusiv prin achiziționarea Bundle-urile disponibile, Zoho CRM+ sau Zoho ONE.

Serviciile Smart ID ca partener autorizat

Suntem o companie de tehnologie specializată în dezvoltarea de soluții software pentru industria logisticii, sectorul retail, producție și servicii. Ca partener autorizat Zoho, vă putem oferi servicii personalizate de calitate, pentru a vă ajuta să optimizați operațiunile și să îmbunătățiți eficiența proceselor. Iată serviciile noastre cheie oferite ca și partener autorizat Zoho:

Implementare și consultanță Zoho

Vă suntem alături pentru a vă ghida în procesul de adopție a tehnologiei Zoho. Oferim consultanță specializată pentru a identifica cele mai bune produse și aplicații Zoho care se potrivesc nevoilor companiei dumneavoastră.

Training și suport continuu

Pentru ca angajații dumneavoastră să utilizeze în mod eficient soluțiile Zoho, oferim sesiuni de training personalizate: aflați cum puteți utiliza toate funcționalitățile pentru a vă crește eficiența și vă oferim suport tehnic pentru a răspunde eventualelor situații și întrebări.

Migrare de date

Pentru a face tranziția la soluțiile Zoho cât mai lină posibil, oferim servicii de migrare a datelor. Vă ajutăm să transferați datele din sistemele existente în platforma Zoho, fără pierderi și fără probleme.

Analiză și optimizare

După finalizarea fazei de implementare, continuăm să lucrăm cu dumneavoastră pentru a analiza performanța sistemului și pentru a identifica oportunitățile de optimizare. Scopul nostru este să vă ajutăm să obțineți un rezultat optim investind în soluțiile Zoho.