Contact

Smart Selling

Lucrați mai eficient, cu mai puțin efort

Soluția software Smart Selling este destinată utilizării în hypermarket-uri, supermarket-uri și rețele locale de retail în scopul automatizării operațiunilor de vânzare și inventariere articole prin utilizarea terminalelor mobile. Aceasta permite urmărirea și îmbunătățirea vizibilității operațiunii de vânzare (livrare) și inventariere a produselor din magazin prin intermediul unui singur sistem integrat.

Caracteristici

 • Scanare rapidă și precisă a codurilor de bare și etichetelor RFID
  Cu ajutorul terminalelor mobile avansate, angajații pot scana rapid și precis codurile de bare, prin intermediul tehnologiei RFID, citind etichetele produselor. Acest lucru reduce timpul de procesare a tranzacțiilor și minimizează riscul de erori umane.
 • Gestiunea stocurilor în timp real
  Soluția Smart ID permite monitorizarea stocurilor în timp real, iar clienții care o implementează în magazinele din rețeaua lor vor avea acces permanent o imagine precisă a nivelului de stoc per articol și vor primi alerte automate când stocurile ating niveluri critice.
 • Inventariere automată și precisă
  Scăpați de grija inventarii manuale și a erorilor asociate. Soluția noastră de automatizare vă permite să efectuați inventarierea rapid și precis cu ajutorul terminalelor mobile, eliminând neconcordanțele dintre stocul fizic și cel înregistrat în sistem.
 • Optimizarea reordonării și achizițiilor
  Prin informațiile disponibile despre vânzări și stocuri, soluția Smart Selling oferă datele necesare pentru a genera recomandări automate pentru reordonarea și achiziționarea produselor. Acest lucru vă ajută să mențineți stocurile esențiale și să evitați risipa.
 • Compatibilitate cu dispozitive diverse
  Soluția este concepută să fie compatibilă cu o gamă largă de dispozitive mobile, cum ar fi smartphone-uri, tablete și terminale cu scanere de coduri de bare integrate, ceea ce vă oferă flexibilitate și ușurință în utilizare.
 • Adaptabilitate și versatilitate
  Smart Selling poate fi implementată pentru o gamă largă de afaceri din industria retail – indiferent de mărimea sau tipul magazinului, aduce o serie de beneficii semnificative și poate fi adaptată pentru a satisface nevoile unice ale afacerii dumneavoastră.
 • Securitatea datelor, cu interfață ușor de utilizat
  Cu ajutorul unei interfețe intuitive și prietenoase a soluției, angajații din magazin se vor putea adapta rapid și astfel vor utiliza sistemul fără a necesita pregătire extensivă. Prin măsuri avansate de criptare și protecție a datelor, asigură în același timp securitatea informațiilor din sistem.

Soluția Smart Selling pentru automatizarea procesului de vânzare și inventariere cu ajutorul terminalelor mobile este pregătită să transforme complet modul în care vă gestionați afacerea de retail. Simplificați operațiunile, îmbunătățiți eficiența și oferiți o experiență superioară clienților. Cu ajutorul tehnologiei de vârf, suntem gata să vă susținem în atingerea obiectivelor dumneavoastră de afaceri.

Aplicabilitate

Supermarket-uri și hipermarket-uri

Cu un volum mare de tranzacții și o varietate extinsă de produse, supermarket-urile și hipermarket-urile pot beneficia de automatizarea vânzărilor și gestionării stocurilor pentru a asigura o experiență fluidă pentru clienți și o eficiență sporită în gestionarea inventarului.

Magazine de îmbrăcăminte și modă

Industria modei se bazează pe schimbări rapide și variații de stoc, iar Smart Selling permite magazinelor de îmbrăcăminte să mențină un control precis asupra stocurilor și să ofere clienților o experiență de cumpărare modernă și rapidă.

Electronice și tehnologie

În magazinul de electronice, unde există o mare diversitate de produse și specificații tehnice, implementarea soluției asigură o evidență exactă a stocurilor și o gestionare eficientă a procesului de vânzare.

Farmacii și produse cosmetice

În cazul acestui tip de business, gestionarea stocurilor este crucială - Smart Selling susține optimizarea inventarului și asigură disponibilitatea produselor esențiale pentru clienți.

Magazine de mobilă și decorațiuni interioare

Cu o gamă variată de produse și nevoi de design personalizate, soluția contribuie la gestionarea eficientă a stocurilor și la oferirea unei experiențe de cumpărare mai plăcute și mai fluide pentru clienții magazinului.

Magazine de bricolaj și materiale de construcții

Pentru magazinele de bricolaj, unde există un număr mare de SKU-uri și produse diferite, Smart Selling va facilita procesul de gestionare a stocurilor și reordonarea în funcție de cerințe.

Magazine de alimente și băuturi

În industria alimentară, unde gestionarea stocurilor este vitală pentru evitarea risipei și menținerea calității produselor, soluția oferă un control precis și actualizări în timp real ale stocurilor.

Depozite și centre de distribuție

Soluția pentru automatizarea operațiunilor de vânzare și inventariere a articolelor este la fel de utilă și în depozitele și centrele de distribuție, unde gestionarea precisă a stocurilor și inventarierea eficientă sunt esențiale pentru funcționarea eficientă a afacerii.

Beneficii în utilizare

Monitorizare eficientă la nivel de ansamblu și detaliu

Reprezintă un instrument de informare și claritate în realizarea target-ului personal al utilizatorului, cât și target-ul la nivel de magazin pentru manageri.

Productivitate și transparență a operațiunilor și statusului

Reprezintă un instrument de informare și claritate în realizarea target-ului personal al utilizatorului, cât și target-ul la nivel de magazin pentru manageri.

Raportare pentru previzionarea de business

Smart Selling permite realizarea de rapoarte detaliate pentru vânzările si target-urile realizate, cu inventarele aferente și evidența diferențelor de inventar.

Flexibilitate și conectivitate în arhitectura sistemului

Soluția oferă un sistem integrat de captare a datelor și a informațiilor, prin intermediul arhitecturii sistemului, ce permite lucrul online, dar și cu date offline, astfel încât sistemul facilitează schimbul de date cu alte sisteme terțe prin utilizarea de servicii web sau baze de date.

Eficiență ridicată a proceselor

Automatizarea procesului de vânzare și inventariere cu ajutorul terminalelor mobile determină o creștere semnificativă a eficienței operaționale. Angajații pot înregistra rapid și precis tranzacțiile, actualiza stocurile și efectua inventarierea, eliberând mai mult timp pentru alte sarcini importante.

Reducerea erorilor umane

Scăderea gradului de dependență a business-ului de procesele manuale minimizează riscul de erori umane. Utilizarea scanării codurilor de bare și a tehnologiei RFID elimină posibilitatea de introducere incorectă a datelor și asigură o evidență precisă a produselor și a stocurilor.

Gestionarea eficientă a stocurilor

Soluția oferă o imagine în timp real a stocurilor disponibile. Veți primi alerte automatice atunci când nivelurile de stoc scad sub pragurile prestabilite, permițându-vă să mențineți stocurile esențiale și să evitați stocurile insuficiente sau excesive.

Inventariere rapidă și precisă

Automatizarea procesului de inventariere prin terminale mobile reduce semnificativ timpul necesar pentru această operațiune. Angajații pot scana produsele rapid, obținând date precise despre stocuri și eliminând neconcordanțele sau erorile obișnuite.

Reordonare și achiziții optime

Soluția noastră inteligentă analizează datele de vânzare și stocurile disponibile pentru a genera recomandări automate de reordonare și achiziții. Acest lucru vă va permite să mențineți un nivel optim de stocuri și să reduceți risipa.

Flexibilitate și mobilitate

Terminalele mobile pot fi utilizate în mai multe locații, inclusiv în magazine, depozite sau evenimente speciale. Acest lucru oferă o mai mare flexibilitate și mobilitate pentru echipă și permite gestionarea eficientă a stocurilor în timp real.

Gestiune centralizată a datelor

Toate datele și informațiile legate de vânzări și stocuri sunt gestionate centralizat, oferindu-vă o imagine de ansamblu clară asupra performanței afacerii și totodată permisiunea de a lua decizii informate.

Economii de costuri

Reducerea timpului și a efortului necesar pentru procesul de vânzare și inventariere vă poate ajuta să economisiți resursele și să creșteți eficiența operațională, de unde rezultă o creștere a profitabilității afacerii.

Funcționalități

Smart Selling este o soluție inovatoare pentru a lucra mai inteligent și mai ușor (cu mai puțin efort și economisind timp de lucru), iar prin intermediul acesteia poate fi atins target-ul de vânzări: aplicația permite vizualizarea target-ului realizat de către un utilizator sau la nivel de magazin, precum și a valorii totale pentru produsele vândute.