Contact

Advanced Retail System and Fastlane by NCR

Experimentați viitorul retailului și optimizați experiența clienților la cumpărături

Sistemul Avansat de Retail, împreună cu tehnologia Fastlane de la NCR, este conceput pentru vânzare la Punctul de Vânzare (POS), fiind validat la nivel global și funcționează atât online, cât și independent de conexiunea la Internet, aducând retailer-ilor mai multe facilități în procesul de vânzare. Soluția poate fi intgrată cu peste 50 de soluții de tip ERP, este optimizată în multiple proiecte, ce se poate implementa ca o casă tradițională sau Self-Checkout, utilizând integrarea nativă cu Fastlane.

Caracteristici

 • Experiență mai rapidă de Checkout
  Spuneți adio cozilor lungi la casele de checkout tradiționale. Fastlane oferă opțiuni rapide de Self-Checkout, permițând clienților să scaneze și să plătească produsele în mod rapid și ușor, reducând timpul de așteptare.
 • Angajament sporit al clienților
  Sistemul avansat de retail îmbunătățește angajamentul clienților prin oferirea de oferte personalizate, recomandări și promoții țintite, bazate pe comportamentul și preferințele de cumpărare. Acest lucru favorizează loialitatea clienților și crește numărul de vizite repetate.
 • Operațiuni de magazin mai eficiente
  Cu Fastlane, comercianții pot realiza un număr mai mare de tranzacții într-un timp mai scurt, reducând astfel necesitatea de casieri suplimentari în orele de vârf. Aceasta optimizează nivelurile de personal și costurile operaționale.
 • Integrare fără cusur cu sistemele de POS
  Soluția noastră se integrează perfect cu sistemele existente de punct de vânzare (POS) și alte instrumente de management al magazinului, asigurând o tranziție lină și minimizând perturbările în timpul operațiunilor.
 • Securitate sporită
  Fastlane integrează caracteristici robuste de securitate pentru a preveni furturile și fraudele, este dotat cu tehnologie avansată de scanare a codurilor de bare, verificarea greutății și portaluri de plată integrate și sisteme video de prevenție a fraudei.
 • Informații bazate pe date
  Sistemul avansat de retail colectează și analizează date valoroase, care permit comercianților să ia decizii informate și să-și personalizeze ofertele în funcție de preferințele clienților.
 • Adaptabilitate și scalabilitate
  Indiferent dacă gestionați un market local sau o mare rețea de magazine, soluția noastră este concepută să se adapteze la nevoile specifice ale fiecărui mediu de retail și să fie scalabilă pentru a susține creșterea viitoare.
 • Satisfacție sporită a clienților
  Prin oferirea unei experiențe de cumpărături moderne și personalizate, sistemul Advanced Retail System and Fastlane by NCR contribuie la creșterea satisfacției clienților, aspect esențial pentru succesul pe termen lung al afacerii.

Soluția de tip POS utilizează kit-ul fiscal Smart ID, se instalează pe echipament all-in-one sau clasic și susține toate procesele specifice de Checkout, atât tradițional, cât și neasistat (SCO), fiind adaptată la specificul pieței din România. Permite definirea și alocarea tipurilor de operațiuni pe rol de casier sau supervizor, poate gestiona multiple metode de plată cu sau fară integrare cu echipamente sau sisteme externe (EFT, cupoane, etc.), iar la nivel tranzacțional suspendarea tranzacțiilor și integrare cu sisteme terțe de tip self-scan.

Aplicabilitate

Supermarket-uri și hipermarket-uri

În retail, sistemul de Self-Checkout are o aplicabilitate largă în domenii cu un flux mare de tranzacții și interacțiuni comerciale, asigurând atât operativitatea activității de vânzare, cât și un flux neîntrerupt al clienților.

Magazine de bricolaj și materiale de construcții

Fastlane by NCR este deosebit de relevant pentru comercianții cu amănuntul care se confruntă cu trafic pietonal ridicat și care doresc să-și îmbunătățească procesul de achiziție.

Magazine de alimente și băuturi

În industria alimentară, sistemul Self-Checkout este foarte util deoarece adesea clienții nu necesită suport din partea asistenților de magazin, iar soluția și-a dovedit deja viabilitatea pe piața românească a magazinelor cu amănuntul.

Restaurante cu autoservire

Reprezintă un business în care clienții apreciază confortul plății automate. Self-Checkout poate fi benefic pentru acest tip de comercianți care doresc să crească satisfacția și loialitatea clienților, oferind o experiență de plată mai modernă și mai eficientă.

Magazine de papetărie, birotică și librării

În acest tip de comerț, precum și în locații din industria ospitalității, aeroporturi, benzinării și multe altele, clienții apreciază confortul și rapiditatea cu care pot finaliza procesul de vânzare. În plus, cel mai adesea aceștia nu necesită suportul angajaților din magazin.

Beneficii în utilizare

Soluție scalabilă

Se poate implementa atât în hipermarket-uri sau supermarket-uri, cât și în rețele locale de retail și susține creșterea business-ului, prin crearea unui nou canal de vânzare pentru clienții care preferă să își scaneze, să împacheteze și să plătească rapid produsele, evitând aglomerația de la casele de marcat.

Configurabilă

Interfața Multi-Path, ce utilizează multiple moduri de comunicare, inclusiv Multilanguage, permite alocarea și modificarea funcționalităților în mod facil și transmite de instrucţiuni clienților la prima interacțiune cu sistemul.

Intuitivă

Experiența implementărilor dovedește o viteză mare de adopție a utilizării soluției, atât pentru angajați, cât și pentru cilenți (în scenariul self-serve), oferind feedback în timp real și ușor de înțeles, prin animații, sunete și texte.

Versatilă

Soluția este instalată în peste 120.000 de puncte de vânzare, atât în lanțuri mari de magazine, cât și în cazul retailer-ilor mici, NCR fiind cel mai mare furnizor de Self-Checkout la nivel internațional.

Stabilă

Advanced Retail System and Fastlane by NCR este o soluție stabilă, cu road-map clar definit pe termen mediu și lung, iar tehnologia modernă și tendința de self-serve în retail garantează importanța în utilizare și în perioada următoare.

Integrabilă

Se poate instala pe configurații complete NCR, asigurând un singur punct de contact pentru livrare, mentenanță și service, dar și pe echipamente variate compatibile cu OS Linux Suse. Include niveluri de securitate multiple și flexibile, este integrată cu cântare Zebra și NCR și integrabilă cu alte cântare ce folosesc tehnologii de comunicare compatibile.

Funcționalități

Funcționalități pentru clienți

Funcționalități pentru Back-Office

Funcționalități pentru Rap (casă supervizor care coordonează mai multe SCO-uri)

Module Opționale

Modul de loialitate

Implementați carduri de loialitate pentru clienții dumneavoastră, cu mecanisme de verificare KYC și segmentare a clienților.

Modul de promoții și cupoane

Definiți promoții personalizate și gestionați cu ușurință cupoanele, inclusiv emiterea acestora conform regulilor proprii sau înrolarea cupoanelor emise de surse terțe.

Modul de bază de date centrală

Permiteți procesele de retur sau emitere a facturilor, indiferent de magazinul care a emis bonul fiscal.

Sistemul Avansat de Retail Fastlane de la NCR reprezintă o nouă eră a inovației în această industrie. Prin încorporarea tehnologiei de ultimă generație și caracteristicilor centrate pe client, oferim comercianților instrumentul ideal pentru a depăși așteptările clienților, pentru a îmbunătăți eficiența operațională și a stimula dezvoltarea business-ului.