Contact
Asistență

Suita integrată de aplicații software care vă permite să gestionați și să integrați eficient procesele cheie ale companiei

 

Sceptrum ERP in cifre

Clienți

275

Magazine

1300

Imprimante fiscale

2500

Implementări

210

Experți certificați

25

Suport 24/7

24

Cloud sau On-Premises

De la gestionarea resurselor umane, a stocurilor și a producției până la contabilitate și servicii pentru clienți, soluția Sceptrum ERP integrează toate aceste funcții esențiale într-un singur sistem centralizat.

Modulul financiar-contabil reprezintă baza sistemului Sceptrum ERP, iar aceasta este completată de o serie de module funcționale cu aplicabilitate în companii cu diverse domenii de activitate. Soluția este concepută modular și poate fi implementată în etape sau segmente în funcție de specificul activității sau de planul stabilit de comun acord.

Implementarea se poate realiza On-Premises sau în Cloud. Abordarea Cloud propune implicit o optimizare CAPEX-OPEX și reducerea radicală a efortului financiar de implementare.

Pachete & Module

Sceptrum ERP oferă pachete personalizate pentru a răspunde nevoilor specifice ale diferitelor sectoare de activitate, cum ar fi Producția, Retailul și HoReCa (Hoteluri, Restaurante, Cafenele), oferind funcționalități specializate pentru fiecare industrie.

Aceste pachete personalizate cu module specifice pentru producție carne, rețele de magazine sau rețele HoReCa funcționează pe baza sistemului ERP și reflectă adaptabilitatea Sceptrum ERP pentru a răspunde cerințelor variate ale clienților și pentru a susține aceste industrii în optimizarea operațiunilor lor.

PACHETE

Pachetul Sceptrum ERP pentru producția de carne este un instrument puternic pentru gestionarea eficientă a unei fabrici de carne și a activităților conexe (preparate din carne), acoperind fiecare aspect al lanțului de producție. Acest pachet este proiectat pentru a satisface nevoile specifice ale producătorilor de carne și preparate din carne, inclusiv activitățile de abatorizare, tranșare, fabricație și livrări. Asigură controlul costurilor directe de producție, la nivel de lansare și rezolvă integral problema trasabilității, în sensul specificat în lege. În cazul în care organizația respectivă deține magazine de desfacere adiacente fabricii, sistemul poate fi integrat și cu gestiunea de Retail.

AFLĂ MAI MULTE

Pachetul Sceptrum ERP pentru o rețea de magazine este o soluție puternică pentru gestionarea eficientă a operațiunilor de retail, indiferent de dimensiunea și formatul magazinelor. Acesta reprezintă este un instrument versatil care vă ajută să gestionați cu succes activitatea de retail și să oferiți o experiență de cumpărare eficientă și personalizată clienților. Pachetul este conceput pentru a răspunde nevoilor specifice ale retailerilor și pentru a optimiza fiecare aspect al gestionării rețelei de magazine, oferindu-vă un set complet de funcționalități care vă vor ajuta să vă dezvoltați afacerea și să vă gestionați operațiunile într-un mod eficient.

AFLĂ MAI MULTE

Pachetul Sceptrum ERP pentru industria HoReCa reprezintă soluția ideală pentru gestionarea eficientă a operațiunilor din hoteluri, restaurante, cafenele și alte unități din domeniul ospitalității. Totodată, poate fi integrat si cu gestiunea de Retail, în cazul în care în organizația respectivă există și magazine. Acest pachet este special conceput pentru a răspunde nevoilor specifice ale operatorilor HoReCa, pentru managementul unui hotel sau a unei rețele cu sau fără gestiuni suplimentare (restaurant, bar, cofetărie, etc.). Pachetul Sceptrum ERP pentru o rețea HoReCa vă ajută să vă optimizați operațiunile și să oferiți servicii de calitate clienților dumneavoastră într-un mod eficient.

AFLĂ MAI MULTE

Module

Modulul de Abatorizare și trasabilitate producție alimentară integrat în cadrul Sceptrum ERP este o soluție special dezvoltată pentru a gestiona cu precizie și eficiență procesele complexe asociate abatorizării cărnii. Acest modul este proiectat pentru a răspunde cerințelor riguroase ale industriei de prelucrare a cărnii, oferind o abordare integrată și transparentă în monitorizarea fiecărei etape a abatorizării. Modulul de Abatorizare și trasabilitate producție alimentară în Sceptrum ERP reprezintă o soluție esențială pentru industria de prelucrare a cărnii, ajutând companiile să gestioneze cu precizie și eficiență etapele complexe ale abatorizării.

AFLĂ MAI MULTE

Modulul de achiziții și vânzări B2B în cadrul Sceptrum ERP este o componentă specifică care facilitează gestionarea relațiilor comerciale între organizația dvs. și partenerii de afaceri sau clienții B2B. Acest modul se concentrează pe automatizarea proceselor legate de achiziții și vânzări, în special pentru operațiuni între companii.

AFLĂ MAI MULTE

Construirea și urmărirea rapoartelor manageriale prin modulul BI (Business Intelligence) oferă un instrument cu capabilități extinse. Acest modul vizează capacitatea de a genera, personaliza și monitoriza rapoarte manageriale pentru a furniza informații critice și analize organizaționale. Modulul oferă suport organizațiilor pentru a gestiona și a utiliza eficient datele și să furnizeze rapoarte manageriale precise și relevante pentru susținerea procesului decizional la nivelul conducerii și managementului organizației.

AFLĂ MAI MULTE

Modulul financiar și de contabilitate din cadrul sistemului Sceptrum ERP reprezintă o platformă esențială pentru gestionarea eficientă a finanțelor și contabilității organizației, contribuind la luarea deciziilor informate și menținerea transparenței financiare. Asigură înregistrarea și urmărirea documentelor specifice și preluate din alte module, cu generarea automată a notelor contabile. Este aliniat cerințelor legale specifice și include principalele declarații ANAF, inclusiv SAF-T , e-factura și e-transport.

AFLĂ MAI MULTE

În cadrul Sceptrum ERP, modulul HR și Salarizare include funcționalități care asigură evidența și gestiunea angajaților și a contractelor de muncă. Toate acestea contribuie la eficientizarea gestionării resurselor umane și la asigurarea conformității cu legislația în vigoare în ceea ce privește angajații și salariile lor într-un mediu de afaceri. Modulul de HR și Salarizare vă permite să urmăriți și să gestionați toate aspectele legate de resursele umane, de la recrutare și evaluare până la dezvoltarea carierei și administrarea angajaților, puteți calcula și gestiona corect salariile și beneficiile angajaților dumneavoastră, respectând toate reglementările fiscale și legale.

AFLĂ MAI MULTE

Modulul include funcționalități importante într-un sistem precum Sceptrum ERP de tip Enterprise Resource Planning pentru gestionarea eficientă a mijloacelor fixe ale unei organizații. Asigură evidența și gestiunea mijloacelor fixe și a obiectelor de inventar în conformitate cu legislația în vigoare. Soluția specifică Mijloace Fixe vă oferă o imagine de ansamblu asupra patrimoniului organizației și este integrat cu celelalte module ale Sceptrum ERP, precum contabilitatea și gestionarea stocurilor. Aceasta asigură coerența datelor și a proceselor în întreaga organizație.

AFLĂ MAI MULTE

Modulul HoReCa integrat împreună cu soluția Sceptrum ERP reprezintă o soluție specializată dezvoltată pentru a răspunde cerințelor unice ale industriei hoteliere, restaurantelor și a sectorului de catering (HoReCa - Hotel, Restaurant, Cafenea, Catering). Acest modul se integrează perfect în sistemul Sceptrum ERP și oferă funcționalități avansate pentru gestionarea eficientă a tuturor aspectelor afacerii în domeniul HoReCa. Soluția specifică HoReCa adresează nevoilor complexe ale companiilor din industria ospitalității și alimentației publice, oferind instrumentele necesare pentru gestionarea eficientă a operațiunilor și pentru oferirea unei experiențe superioare clienților. Acesta contribuie la creșterea eficienței afacerii și la satisfacția clienților.

AFLĂ MAI MULTE

Soluția POS Expert Front Office Retail Software este special concepută pentru vânzare pe Point of Sales (POS): aceasta funcționează independent de conexiunea la Internet și aduce retailerilor mai multe facilități de vânzare. Aplicația care introduce modul de vânzare prin intermediul monitoarelor touchscreen permite beneficiarului un control mult mai bun asupra activității de vânzare și asupra angajaților de la casă și oferă versatilitate în utilizare, atât în modul de casă tradițională asistată de un operator, cât și în regim Self-Checkout. Soluția POS Expert Front Office Retail Software folosește kitul fiscal Tremol, funcționează pe o varietate de echipamente hardware, poate fi instalată pe echipamente specifice pentru retail All in One sau standard, este dotată cu sistem de operare Windows 10 IOT, 10 sau 11 PRO și poate fi implementată atât în scenariul de casă asistată, cât și în regim Self-Checkout.

AFLĂ MAI MULTE

Modulul dedicat Retail și Stoc Management integrat împreună cu Sceptrum ERP reprezintă o componentă esențială pentru companiile care operează în industria retail sau care au nevoi complexe de gestionare a stocurilor. Acest modul oferă un set complet de instrumente pentru a gestiona eficient vânzările, stocurile și operațiunile din domeniul retail. Prin gestionarea eficientă a stocurilor, vânzărilor și promoțiilor, acest modul contribuie la creșterea eficienței operaționale și la îmbunătățirea experienței clienților.

AFLĂ MAI MULTE

Caracteristici

Sceptrum ERP este disponibil atât sub forma unei soluții on-premises (instalate local) cât și sub forma unei soluții Cloud, iar fiecare variantă vine cu caracteristici distinctive care să se potrivească diferitelor nevoi și preferințe ale fiecărui tip de business. Decizia între o soluție Sceptrum ERP On-Premises sau Cloud depinde de cerințele specifice ale afacerii, resursele disponibile și preferințele de control și cost: ambele variante oferă funcționalități importante, dar sunt utilizate optim în scenarii diferite.

On-Premises

 • Control total
  Una dintre principalele caracteristici ale versiunii on-premises este controlul absolut asupra infrastructurii și a datelor. Datele și software-ul sunt stocate și gestionate în propriile centre de date ale companiilor implementatoare.
 • Personalizare avansată
  Versiunea on-premises oferă niveluri mai ridicate de personalizare: în funcție de nevoile specifice, companiile pot adapta soluția pentru a se potrivi exact cu cerințele și procesele lor unice.
 • Securitate suplimentară
  Deoarece datele sunt stocate local, companiile au controlul complet asupra măsurilor de securitate. Aceasta poate fi o opțiune preferată pentru industriile cu reglementări stricte, cum ar fi sectorul financiar sau medical.
 • Implementare inițială potrivită
  Companiile care au deja o infrastructură IT dezvoltată și doresc să maximizeze investiția existentă pot considera versiunea on-premises atractivă.

Cloud

 • Implementare rapidă
  Este o caracteristică semnificativă a soluției SaaS - nefiind necesară achiziționarea sau configurarea hardware-ului, rezultă o lansare mai rapidă a sistemului.
 • Acces nelimitat
  Cu soluția SaaS, utilizatorii pot accesa Sceptrum ERP de pe orice dispozitiv conectat la internet, ceea ce oferă o mobilitate crescută și flexibilitate în gestionarea afacerii.
 • Costuri inițiale reduse
  SaaS implică, de obicei, costuri inițiale mai mici, deoarece nu este nevoie să achiziționați hardware sau să alocați resurse semnificative pentru implementare.
 • Actualizare și suport
  Companiile care implementează SaaS beneficiază de actualizări automate și suport tehnic, ceea ce reduce sarcina departamentului IT al companiei.
 • Scalabilitate simplificată
  Soluția SaaS este scalabilă în mod flexibil, permițând companiilor să adauge sau să reducă resurse în funcție de necesitățile lor în continuă schimbare.
 • Economii pe termen lung
  Companiile pot economisi pe termen lung deoarece nu mai sunt nevoite să se ocupe de întreținerea hardware-ului și a infrastructurii.

Sceptrum ERP este special dezvoltată pentru companiile mici sau mijlocii, cu operațiuni mai putin intensive, care își doresc un cost mic al investiției inițiale. Implementarea este avantajoasă pentru IMM-uri deoarece nu are cost de instalare, iar facturarea se realizează în funcție de tranzacție.

Aplicabilitate

Producție și fabricație - gestiunea producției și a calității

Sceptrum ERP permite planificarea și gestionarea eficientă a proceselor de producție, inclusiv urmărirea comenzilor, gestionarea stocurilor de materiale și monitorizarea utilajelor.

Fabricație personalizată și controlul calității

Gestionarea eficientă a comenzilor pentru produse personalizate permite urmărirea specificațiilor unice ale fiecărei comenzi, iar controlul calității ajută la asigurarea conformității cu standardele de calitate și la detectarea și gestionarea non-conformităților.

Distribuție și logistică - stocuri și transport

Sceptrum ERP optimizează stocurile, asigurând disponibilitatea produselor și reducând costurile de depozitare. Soluția ajută la planificarea rutelor și optimizarea transportului pentru livrări eficiente.

Comerțul cu ridicata și cu amănuntul

Soluția Sceptrum ERP ajută la gestionarea inventarului în magazinele fizice sau online, inclusiv urmărirea stocurilor, gestionarea comenzilor și gestionarea prețurilor.

Agricultură – exploatare agricolă

Poate fi adaptată pentru a gestiona procesele agricole, inclusiv planificarea culturilor, monitorizarea stocurilor de materiale agricole și gestionarea resurselor umane.

Servicii și consultanță

Soluția permite gestionarea eficientă a proiectelor, inclusiv urmărirea costurilor, gestionarea resurselor și monitorizarea stadiului proiectelor.

Sănătate și asistență medicală

Sceptrum ERP poate fi adaptat pentru a gestiona programările, istoricul medical și facturarea în instituțiile medicale.

Construcții și proiecte imobiliare

Soluția Sceptrum ERP este utilă pentru gestionarea proiectelor de construcții, inclusiv managementul costurilor, programarea resurselor și urmărirea progresului proiectului.

Beneficii în utilizare

Integrat nativ cu e-transport, e-factura si SAF-T

Soluția avansată Sceptrum ERP dispune de integrarea nativă cu sistemele de e-transport, e-factura și SAF-T, oferind o serie de beneficii semnificative pentru companii în gestionarea eficientă a operațiunilor și în respectarea cerințelor fiscale și legale.

Personalizare și flexibilitate (SaaS sau On-Premise)

Înțelegem că fiecare afacere are cerințe unice. De aceea, platforma Sceptrum ERP poate fi personalizată pentru a se potrivi perfect cu nevoile specifice ale clientului, în funcție de tipul și activitatea companiei pe care o deține.

Eficiență operațională ridicată

Personalizarea Sceprum ERP vă permite să automatizați și să optimizați fluxurile de lucru pentru o eficiență operațională crescută, reducând timpul și resursele necesare pentru a finaliza sarcinile și procesele.

Gestionare a datelor și optimizare a proceselor

Implementând Sceptrum ERP obțineți o eficiență sporită și o optimizare a proceselor în întreaga organizație. Puteți gestiona și configura datele pentru a vă ajuta să monitorizați performanța și să identificați oportunitățile de îmbunătățire.

Securitate și conformitate

Sceptrum ERP dispune de funcționalități de securitate puternice, cum ar fi controlul accesului la date și criptarea datelor pentru a proteja informațiile sensibile.

Îmbunătățirea experienței clienților

Soluția optimizează procesele de lucru, ceea ce înseamnă că angajații pot furniza servicii mai eficiente și mai rapide clienților. Comenzile sunt procesate mai rapid, iar întrebările și solicitările clienților sunt gestionate mai eficient.

Raportare și analize avansate

Sunteți în măsură să luați decizii informate, bazate pe date concrete. Soluția integrată Sceptrum ERP oferă instrumente puternice de analiză și raportare, care vă permit să obțineți insight-uri profunde în performanța afacerii și să identificați oportunități de creștere.

Servicii conexe Smart ID

Consultanță aplicată

Echipa Smart ID oferă servicii de consultanță pentru optimizarea proceselor de business folosind funcționalitățile disponibile în fiecare modul ERP, precum și adaptarea conform cu situația reală, în funcție de profilul companiei.

Evaluarea inițială și selecție/personalizare

ca furnizor experimentat de servicii ERP, vom începe cu o evaluare detaliată a nevoilor și proceselor companiei, ajutându-vă să identificați cerințele unice ale organizației și să stabiliți obiectivele pentru implementare.

Implementare și instalare

Vă ghidăm prin întregul proces de implementare Sceptrum ERP, pentru a ne asigura că tranzacția către un nou sistem ERP se desfășoară fără efort și cu succes, integrat și conectat coerent cu sistemele existente.

Formare și suport pentru utilizatori

Oferim training pentru angajați, pentru a ne asigura că aceștia înțeleg și pot utiliza eficient noul sistem, soluționând orice problemă sau situație de utilizare zilnică.

Asistență și servicii suport

Implementarea Sceptrum ERP implică etape riguroase de testare pentru a asigura funcționarea corespunzătoare, însă efectuăm și actualizări și proceduri de întreținere continuă pentru a menține sistemul funcțional și sigur.

Analiză a performanței și optimizare

Vă oferim suport pentru a monitoriza și a evalua performanța sistemului și a proceselor, furnizând rapoarte și analize pentru decizii informate și optimizare a operațiunilor.

Sceptrum ERP oferă unelte și funcționalități flexibile pentru a se adapta la diferite nevoi de afaceri. Cu o abordare personalizată și integrarea cu alte sisteme, această soluție poate sprijini companiile în creșterea eficienței operaționale, reducerea costurilor și îmbunătățirea gestionării resurselor.

SCEPTRUM ERP

DATA CENTER

Sistem Sceptrum ERP performant într-un Data Center puternic și sigur

Sceptrum ERP Cloud beneficiază de o infrastructură Data Center modernă, care garantează cele mai noi standarde de securitate și performanță, fiind în mod constant actualizate pe măsură ce tehnologia și cerințele clienților noștri evoluează.

Performanță

Securitate