Contact

Achiziții și vânzări B2B

Modulul de achiziții și vânzări B2B în cadrul Sceptrum ERP este o componentă specifică care facilitează gestionarea relațiilor comerciale între organizația dvs. și partenerii de afaceri sau clienții B2B. Acest modul se concentrează pe automatizarea proceselor legate de achiziții și vânzări, în special pentru operațiuni între companii.

Adresabilitate

Modulul Sceptrum ERP pentru Achiziții și Vânzări B2B din este conceput pentru a satisface nevoile variate ale organizațiilor implicate în afaceri cu alte companii. Rolul acestui modul este de a asigura gestionarea proceselor de achiziție specifice în relația cu furnizorii și clienții entități juridice ai unei entități economice.

Modulul de Achiziții și Vânzări B2B din Sceptrum ERP este extrem de versatil și se potrivește pentru aproape orice tip de afacere care desfășoară activități de vânzări și achiziții în mediul B2B. Acesta oferă instrumentele necesare pentru gestionarea eficientă a proceselor comerciale și a lanțului de aprovizionare, indiferent de domeniul de activitate.

Functionalitați

 • Definirea și managementul nomenclatorului de parteneri
  Se referă la procesul de stabilire, înregistrare și gestionare a unei liste detaliate de parteneri, cum ar fi clienți, furnizori sau alte entități cu care organizația interacționează în desfășurarea activității sale. Acest nomenclator de parteneri servește ca bază de date centrală pentru informațiile relevante legate de partenerii de afaceri și facilitează gestionarea relațiilor și a tranzacțiilor cu aceștia.
 • Managementul acordurilor comerciale
  Reprezintă procesul de gestionare și monitorizare a tuturor contractelor și înțelegerilor comerciale încheiate între o organizație și clienții, furnizorii sau partenerii săi de afaceri. Acest proces implică urmărirea, administrarea și asigurarea conformității cu termenii și condițiile stabilite în aceste acorduri pentru a maximiza eficiența operațională, pentru a reduce riscul și pentru a asigura un mediu de afaceri stabil și predictibil.
 • Gestionarea fluxului de achiziție și vânzare cu înregistrarea documentelor specifice
  Se referă la procesul de evaluare a resurselor necesare pentru a asigura o alimentare adecvată a stocurilor cu bunuri, materiale sau servicii în funcție de cerințele organizației. Acest proces implică analiza datelor istorice, prognozele de cerere, termenii de livrare și politicile organizaționale pentru a determina cât și când trebuie să fie efectuate achizițiile.
 • Gestionarea tranzacțiilor cu partenerii interni și externi
  Implică procesul de înregistrare, monitorizare și administrare a tuturor interacțiunilor și tranzacțiilor financiare între organizație și părțile interesate, fie ele interne sau externe. Acest proces se caracterizează prin gestionarea diverselor aspecte, inclusiv utilizarea valutelor multiple, monitorizarea cursurilor valutare (integrată cu Banca Națională a României - BNR), gestionarea documentelor de valoare adăugată (DVI) și multe altele.

Modulul de Achiziții și Vânzări B2B implementat împreună cu Sceptrum ERP este inima operațiunilor dumneavoastră comerciale. Este proiectat pentru a vă ajuta să gestionați eficient relațiile cu partenerii de afaceri și să eficientizați fluxurile de lucru în mediul Business-to-Business. Cu această soluție puternică, vă punem la dispoziție instrumentele necesare pentru a vă extinde afacerea, pentru a crește eficiența operațională și pentru a stimula creșterea profitului.