Contact

Smart Lockers

SECURITATE, CONVENIENȚĂ ȘI ORGANIZARE

Bun venit în era modernă a depozitării! Soluția inteligentă de tip Locker integrează hardware, software și automatizări Smart ID, fiind dedicată logisticii, retailului și trasabilității produselor: locker-ele sunt construite pentru a se integra perfect cu procesele de comandă online cu ridicare în magazine şi livrare la locker.

Caracteristici

 • Securitate maximă
  Cu soluția Smart Lockers de la Smart ID vă puteți bucura de o securitate sporită pentru bunurile personale - valori, documente importante, echipamente electronice sau obiecte personale. Utilizând orice casetă a locker-ului (fabricat din materiale rezistente și dotat cu sisteme de blocare avansate), beneficiați de un mediu sigur și privat pentru păstrarea acestora.
 • Personalizare flexibilă
  Adaptăm soluția Smart Lockers pentru a se potrivi nevoilor unice ale fiecărei locații și industrii. De la dimensiunea și configurația locker-elor (construcție modulară, structură flexibilă) și până la aspectul lor estetic, vă asigurăm că veți obține o soluție personalizată.
 • Gestionare simplă
  Sistemul nostru de gestiune a locker-ului facilitează monitorizarea și administrarea eficientă, urmărind utilizarea acestora. Prin intermediul unui panou de control intuitiv, urmăriți disponibilitatea, rezervările și totodată puteți programa întreținerea.
 • Confort în utilizare
  Operarea locker-elor este simplă și intuitivă pentru toți utilizatorii: procedura simplificată de închidere și deschidere, precum și instrucțiunile clare determină gradul de satisfacție în utilizare și asigură o experiență îmbunătățită a clienților. Nu este necesară asistența suplimentară și sunt funcționale 24/7.
 • Eficiență în timp și spațiu
  Soluția Smart Lockers optimizează utilizarea economică a spațiului (prin depozitarea pe verticală, maximizând utilizarea locației) și elimină cozile sau aglomerația în locurile publice. Aceste criterii determină o eficiență crescută și îmbunătățirea fluxului de trafic în zonele de amplasare a locker-elor.
 • Sustenabilitate
  Locker-ele pot contribui la o abordare mai sustenabilă în gestionarea deșeurilor, prin reducerea utilizării ambalajelor de unică folosință sau a altor materiale care ar fi necesare în lipsa unui spațiu de depozitare securizat.
 • Adaptabilitate
  Indiferent de industrie, pot fi amplasate cu succes atât la interior, cât și la exterior, fiind rezistente la intemperii, temperaturi scăzute sau ridicate (-20, +60 grade Celsius).
 • Monitorizare și raportare
  Prin intermediul sistemului de administrare a soluției Smart Lockers puteți accesa rapoarte detaliate privind utilizarea acestora, ceea ce vă permite să evaluați performanța individuală sau la nivelul întregii rețele și să luați decizii informate.

Produsul Lockers by Smart ID oferă o soluție completă și cuprinzătoare pentru automatizarea first-mile și last-mile în livrarea coletelor, simplifică procesul de comandă online - ridicare în magazine, automatizează activitățile repetitive și poate susține cu acuratețe trasabilitatea bunurilor sau a documentelor.

Aplicabilitate

Curierat

Soluția Smart Lockers pentru curierat este utilizată pentru depunerea și ridicarea corespondenței. Sistemul poate fi pe deplin integrat cu sistemele specifice industriei de curierat și operațiunile specifice.

Depozite

Salvează spațiu, timp și bani prin automatizarea operațiunilor staff-ului din depozite și prin trasabilizarea și procesul de gestionare al device-urilor.

Birouri

Integrate în design-ul biroului, locker-ele sunt utilizate pentru gestionarea coletelor, dispozitivelor, a obiectelor personale sau trasabilizarea documentelor.

Retail

Smart Lockers este o soluție dedicată Click and Collect, fiind special destinată pentru a livra cumpărătorilor articole diverse, atât în condiții normale, cât și de temperatură controlată sau adaptate nevoilor specifice.

Pharma

Simplifică livrarea și distribuirea rețetelor în farmacii sau OTC și gestionează operațiunile controlate în instituții de asistență medicală. Soluția poate asigura standardele de temperatură controlată.

Dry cleaning

Smart Lockers este o soluție destinată acestui tip de afaceri, având posibilitatea de a baneficia de servicii complementare de livrare a obiectelor curățate chimic, spălare și pliere a rufelor dedicate birourilor sau clădirilor rezidențiale.

Industrial

Prin implementarea soluției, beneficiarii economisesc spațiu, timp și bani în fabrici și sectoarele de producție prin automatizarea gestionării activelor, a livrărilor de colete, a soluțiilor de stocare a dispozitivelor și a personalului.

Educație și bagaje

Smart Lockers poate fi utilizată pentru depozitarea temporară a bagajelor, pentru împrumutul de echipamente și dulapuri complet automatizate pentru studenți și personal.

Beneficii în utilizare

Reducerea costurilor în logistică

Soluția îmbunătățește eficiența proceselor logistice prin reducerea încercărilor de livrare nereușite, economisește efort și resurse de-a lungul întregului lanț logistic și aduce o mai bună predictibilitate în livrările către client.

Creșterea eficienței proceselor

Automatizarea întregului lanț logistic și optimizarea proceselor reprezintă două zone de interes pentru logisticieni, iar adoptarea soluției de locker-e Smart ID are ca rezultat direct inclusiv economia de timp a livratorului.

Creșterea gradului de satisfacție al clienților

Comportamentele clienților sunt în schimbare, migrând către o abordare mai flexibilă a livrărilor, prin canale alternative de livrare. Locker-ele Smart ID aduc mai multă flexibilitate și siguranță a livrărilor, printr-o operare simplă și intuitivă.

Creșterea vânzărilor de tip e-commerce

Prin asigurarea unor canale alternative de livrare, comercianții pot accesa simultan mai multe profiluri de cumpărători, oferind astfel, tuturor, cea mai potrivită modalitate de livrare, aspect care se va reflecta inclusiv în creșterea vânzărilor.

Acuratețe în trasabilitatea bunurilor sau a documentelor

Fie că discutăm despre documente sensibile, produse cu valoare, beneficiarii interni vor avea tot timpul acces la date în timp real. Se monitorizează utilizarea celulelor, accesarea acestora, utilizatorii care au avut acces la un anumit tip de document, rezultând o trasabilizare a tuturor evenimentelor din proces.

Funcționalități

Utilizarea Smart Lockers aduce multiple beneficii, cum ar fi securitatea, eficiența, organizarea și comoditatea, care conduc la o experiență îmbunătățită atât pentru utilizatori, cât și pentru operatorii spațiilor comerciale sau publice.