Contact

Electronic Shelf Labels

Descoperiți beneficiile gestionării fără efort a prețurilor și a îmbunătățirii satisfacției clienților

Electronic Shelf Labels (ESL) este o soluție modernă prin care magazinele de vânzare cu amănuntul afișează prețurile și informațiile despre produse în timp real, cu ajutorul etichetelor digitale de preț. Soluția ESL înlocuiește etichetele tradiționale de hârtie: prețurile pot fi actualizate de la distanță, cu consecvență și precizie. Tehnologia de vârf revoluționează modul în care prețurile și informațiile despre produse sunt gestionate în magazine, oferind clienților o experiență de cumpărături fără precedent.

Caracteristici

 • Gestionare automatizată a prețurilor
  Cu ESL, puteți uita de modificările manuale ale etichetelor de raft. Prețurile pot fi actualizate în timp real și în mod automat, sincronizându-le cu sistemul de gestiune a stocurilor sau cu alte sisteme backend.
 • Flexibilitate și personalizare
  Schimbați rapid informațiile afișate pe etichete pentru a reflecta promoții, caracteristici sau alte detalii importante ale produselor. Personalizați designul și conținutul pentru a se potrivi cu imaginea de brand a companiei.
 • Eficiență operațională
  Eliminați risipa de timp și resurse asociată actualizării manuale a prețurilor. ESL reduce eforturile angajaților și permite o gestiune mai eficientă a prețurilor în toate locațiile din rețea.
 • Consistență și acuratețe
  Prețurile afișate sunt întotdeauna conforme cu datele din sistem, evitând astfel erorile umane și asigurând acuratețe în ceea ce privește prețurile și informațiile despre produse.
 • Experiență îmbunătățită pentru clienți
  Clienții beneficiază de informații exacte și prețuri corecte, ceea ce duce la o experiență de cumpărături mai plăcută și mai transparentă
 • Gestionare la distanță
  Controlați și actualizați etichetele electronice de la distanță, în mod centralizat. Acest lucru înseamnă că puteți ajusta prețurile în timp real, chiar și pentru o rețea largă de magazine.
 • Integrare cu alte sisteme
  Soluția de etichete electronice se integrează ușor cu sistemele existente utilizate în companie, inclusiv sistemele POS și de gestionare a stocurilor, asigurând un flux de date fără probleme.

Implementarea soluției ESL sporește eficiența operațională, reduce costurile cu forța de muncă prin eliminarea activităților manuale și consumatoare de timp și minimizează erorile de preț. Clienții beneficiază de informații exacte și ușor accesibile despre produse, îmbunătățindu-și experiența de cumpărare.

Aplicabilitate

Retail alimentar și non-alimentar

Cu ajutorul soluției ESL poate fi revoluționat modul în care sunt gestionate prețurile și informațiile despre produse. De la supermarketuri și magazine electronice până la magazine de îmbrăcăminte, ESL vă permite să actualizați prețurile și informațiile în timp real, asigurând coerență și evitând confuzia în rândul clienților.

Retail farmaceutic

În industria farmaceutică, etichetele electronice pot fi utilizate pentru gestionarea prețurilor și informațiilor despre medicamente și produse pentru sănătate sau înfrumusețare. Actualizările rapide și precise asigură clienților acces la informații corecte și actuale, contribuind la o gestionare eficientă a stocurilor.

Magazine de tehnică și electrocasnice

ESL este o soluție excelentă pentru magazinele care comercializează produse bazate pe tehnologie sau electrocasnice. Afișarea prețurilor exacte și informațiile specifice pentru produse îmbunătățește experiența clienților și detemină încrederea acestora în achiziții.

Retail online cu prezență fizică

Pentru magazinele care au atât prezență online, cât și fizică, ESL oferă avantajul de a sincroniza automat prețurile și informațiile despre produse între cele două medii, asigurând uniformitatea experienței pentru clienți.

Magazine de îmbrăcăminte și modă

Sistemul ESL poate fi folosit pentru a afișa prețurile, reducerile și informațiile despre produse în magazinele de modă. Acest lucru poate îmbunătăți eficiența în gestionarea actualizărilor constante în perioadele de vârf de sezon

Magazine de mobilă și decorațiuni

În industria mobilierului și a decorațiunilor interioare, soluția de ESL poate fi utilizată pentru afișarea prețurilor și a descrierilor produselor complexe, contribuind la o experiență de cumpărături mai bine informată și mai plăcută pentru clienți.

Retail alimentar și restaurante

În aceste domenii, sistemul de ESL poate fi folosit pentru a afișa atât prețutile produselor, cât și informații nutriționale sau despre alergeni. Acest lucru poate ajuta clienții să facă alegeri informate și să se bucure de o experiență mai transparentă.

Beneficii în utilizare

Reducerea erorilor

Sistemul ESL elimină sau reduce cu până la 95% riscul erorilor umane asociate cu modificările manuale ale prețurilor. Situațiile determinate de discrepanțele de preț, produsele etichetate greșit sau promoțiile incorecte sunt minimizate, asigurând o experiență de cumpărături fără probleme.

Strategii de preț

ESL-urile oferă retailerilor flexibilitatea de a implementa strategii dinamice de preț, cum ar fi reduceri bazate pe timp, prețuri personalizate sau potrivire a prețurilor. Această flexibilitate permite comercianților cu amănuntul să optimizeze strategiile de preț pentru a maximiza vânzările (care pot crește cu până la 30%), dar și profitabilitatea.

Avantaj competitiv

Implementarea etichetelor electronice oferă comercianților cu amănuntul un avantaj competitiv prin prezentarea angajamentului lor față de inovare și oferind o experiență modernă de cumpărături. Poate atrage clienți atrași de tehnologie și poate diferenția magazinul de concurenți care încă folosesc etichete tradiționale, pe hârtie.

Optimizarea stocurilor

Prin monitorizarea în timp real a datelor despre stocuri și actualizarea automată a prețurilor, soluția ESL vă ajută să gestionați mai eficient stocurile și să evitați situațiile de understock sau overstock.

Loializarea clienților

ESL-urile oferă clienților informații clare și ușor de citit, inclusiv prețuri, promoții și detalii suplimentare. Acest lucru îmbunătățește experiența de cumpărare (creștere a satisfacției cu până la 20%) și îi ajută pe clienți să ia decizii informate de cumpărare.

Sustenabilitatea mediului

Prin înlocuirea etichetelor tradiționale de hârtie, ESL-urile contribuie la reducerea cu până la 90% a deșeurilor de hârtie în mediile de vânzare cu amănuntul. Această soluție prietenoasă cu mediul se aliniază cu practicile durabile și reduce amprenta ecologică a operațiunilor de vânzare cu amănuntul.

Funcționalități

Implementați sistemul Electronic Shelf Labels și transformați-vă magazinul într-un mediu dinamic de vânzare cu amănuntul. Descoperiți cum soluția de etichete electronice poate transforma modul în care operați în industria retail, aducând eficiență și inovație în gestionarea prețurilor și a informațiilor despre produse. Contactați-ne pentru mai multe informații sau pentru o prezentare personalizată a funcționalităților etichetelor electronice.