Contact

InStore Mobile

Introduce o nouă modalitate de a crea software pentru retail: mai rapid, mai fluid și mai flexibil

InStore Mobile este o platformă inovatoare, creată special pentru a aduce o nouă dimensiune în experiența de cumpărături în magazin. Cu ajutorul soluției InStore Mobile, vă oferim instrumentele necesare pentru a transforma experiența de cumpărături a clienților într-una memorabilă și interactivă. Prin intermediul dispozitivelor mobile precum smartphone-uri și tablete vă conectați mai bine cu clienții și le oferiți datele necesare pentru a lua decizii informate de cumpărare.

Caracteristici

 • Informații personalizate
  Angajații care utilizează soluția vor oferi clienților din magazin un ghid interactiv cu direcții și informații despre produse: aceștia vor putea naviga ușor prin magazin și vor găsi rapid produsele dorite pe baza specificațiilor.
 • Oferte și reduceri exclusive
  Utilizând această soluție mobilă pentru retail, puteți seta oferte și promoții exclusive clienților care se află la un moment dat în incintă, ceea ce va susține fidelizarea acestora, încurajându-i să cumpere și să revină în magazin.
 • Scanare și informații utile
  Personalul de vânzări poate scana codurile de bare ale produselor pentru a obține informații detaliate despre acestea, de la preț, la date despre stoc, vânzări și furnizor.
 • Colectare de date
  Sistemul permite colectarea de date în condiții de securitate prin GPS sau pe baza adresei IP, care sunt transmise către server folosind tehnologia de criptare SSL.
 • Actualizare în timp real
  Soluția InStore Mobile vă permite să colectați informații în timp real practic pentru orice articol din magazin, putând astfel face rapid modificări de prețuri și la nivelul stocurilor ori de câte ori este necesar.

Cu ajutorul soluţiei InStore Mobile, conectată permanent la WiFi sau serviciul mobil de date, aveţi întodeauna situaţia sub control, puteţi verifica instantaneu starea stocurilor şi a produselor şi vă puteţi rafina studiile de marketing prin utilizarea de informaţii despre concurenţă.

Aplicabilitate

Retail tradițional

Pentru magazinele fizice, InStore Mobile reprezintă un instrument indispensabil pentru a crea o experiență modernă și personalizată pentru clienți. Cu ajutorul acestei soluții puteți atrage și fideliza clienții prin oferte personalizate și o relație îmbunătățită cu personalul de vânzări.

Magazine cu produse de lux

În acest domeniu, detaliile și informațiile complete despre produse sunt esențiale. InStore Mobile permite scanarea produselor, pentru a oferi clienților detalii despre materiale, procesul de fabricație și istoria brandului, creând o conexiune mai profundă între ei și produsele premium.

Industria alimentară

Restaurantele și cafenelele pot folosi InStore Mobile pentru a oferi un meniu digital interactiv. Clienții pot explora opțiunile culinare, pot vedea fotografii ale preparatelor, accelerând astfel procesul de servire.

Magazine de electronice și tehnologie

InStore Mobile poate fi folosit pentru a furniza specificații tehnice detaliate despre produse, recenzii ale clienților și comparații între produse.

Magazine de mobilă și decorațiuni

Cu ajutorul realității augmentate, InStore Mobile poate permite clienților să vizualizeze cum arată mobilierul în propriul lor spațiu. Acest lucru le oferă încredere în achiziția lor și reduce probabilitatea returnărilor.

Magazine de modă

În industria modei, soluția dedicată retail-ului poate fi folosită pentru a crea look-uri complete, combinând articole de îmbrăcăminte și accesorii. Clienții pot explora diferite combinații și pot obține sfaturi de stil personalizate.

Beneficii în utilizare

Operațiuni fluente în condiții optime

Soluţia Smart ID InStore Mobile are două componente: Back Office şi Front Office, care comunică on-line prin Wifi şi serviciul mobil de date. Astfel, transferul de date se realizează bidirecţional, permițȃndu-vă operaţiuni fluente şi siguranţa că sistemul funcţionează cu viteză şi performanţă optime.

Monitorizare exactă și în timp real

Un factor vital pentru succesul unui magazin este accesul simplu la informaţii exacte cu privire la stocuri, preţuri, furnizori sau merchandising-ul produselor. Implementând InStore Mobile monitorizați produsele, refacerea stocurilor sau managementul retururilor.

Activitate continuă, cu efort mai mic

Transformaţi comportamentul angajaţilor magazinului prin accesul la echipamente mobile inteligente, care îi ajută să identifice mai uşor problemele clienţilor într-un timp mai scurt. Activitatea zilnică va deveni o plăcere, cu rezultate excelente atât pentru magazin, cât şi pentru clienţi.

Scanare şi procesare rapidă

Produsele pot fi scanate rapid sau adăugate manual în sistem, putând fi identificate cu ajutorul funcţiei de căutare. În momentul în care este selectat un produs, se afişează numeroase informaţii utile, de la preţ, la date despre stoc, vânzări şi furnizor.

Flexibilitate și compatibilitate

Soluția InStore Mobile pentru managementul magazinului este optimizată atât pentru Android, cât şi pentru iOS, nefiind necesare cheltuieli suplimentare sau complicaţii pentru implementare. Software-ul este foarte flexibil, cuprinzând diverse module proiectate pentru eficientizarea întregii activităţi a magazinului.

Captare de date prin geolocalizare

Sistemul permite colectarea de date în condiţii de securitate prin GPS sau pe baza adresei IP. Apoi, datele sunt transmise către serverul InStore Mobile folosind tehnologia de criptare SSL. Garantăm protecţia completă a datelor la folosirea bazei de date sau la comunicarea cu sisteme informatice externe.

Funcționalități

Widget

Informații Financiare

Este compus din două module interconectate (widget și aplicație software) și reprezintă o parte integrată a soluției InStore Mobile.
„Informații Financiare” este aplicația mobilă ideală prin intermediul căreia puteți urmări pe smartphone, în timp real, evoluția indicatorilor financiari și a datelor consolidate din cadrul companiei.
Astfel, aveți acces permanent la performanțele financiare ale companiei, oriunde și oricând, la un click distanță.

Cu InStore Mobile, ne propunem să aducem tehnologia modernă în toate magazinele din țară, conectând mai bine lumea online cu lumea fizică a retailului. Fie că dețineți o mare rețea de magazine sau un magazin local, soluția poate fi adaptată nevoilor și brandului fiecărui client. Contactați-ne astăzi pentru a afla cum puteți integra această soluție inovatoare pentru optimizarea business-ului pe care îl dețineți.