Contact

Click and Collect

Mai multă libertate și confort pentru clienți, un renume mai bun pentru magazin

Cu ajutorul soluției Click and Collect pentru sectorul de Retail ajutați personalul să înțeleagă mai bine nevoile reale ale magazinului și vindeți mai mult, promovând brandul cât mai multor clienți. Astfel, atrageți mai mulți clienți într-un timp mai scurt, cu zero costuri suplimentare pentru forța de muncă.

Caracteristici

 • Comenzi online, ușor de urmărit
  Procesul de achiziție online este unul mai rapid și mai fluent, iar prin intermediul soluției Click and Collect, intuitivă și prietenoasă pentru clienți, procesarea comenzii devine foarte ușor de urmărit.
 • Flexibilitate de ridicare
  Clienții pot alege să își ridice comanda din magazinul dumneavoastră fizic sau din locațiile desemnate, oferindu-le opțiuni de conveniență.
 • Confirmare instantanee
  Clienții primesc confirmări rapide prin e-mail sau SMS cu privire la comanda lor și la momentul disponibilității produselor pentru ridicare.
 • Timp redus de așteptare
  Cu opțiunea Click and Collect, clienții evită cozile lungi și așteptarea în magazin, la casierie sau a curierului, ceea ce duce la o experiență de cumpărături mai plăcută.
 • Personalizare și servicii adiționale
  Puteți oferi opțiuni de personalizare și adăugați servicii suplimentare, cum ar fi ambalarea cadourilor sau rezervarea produselor în avans.
 • Notificări în timp real
  Clienții sunt notificați atunci când comanda lor este pregătită pentru ridicare, ceea ce îmbunătățește comunicarea și previne întârzierile.
 • Interacțiune transparentă
  Sistemul nostru permite o interacțiune ușoară între clienți și personalul magazinului, asigurând că fiecare comandă este gestionată corespunzător.
 • Raportare și analize
  Monitorizați și analizați comportamentul clienților și performanța serviciului Click and Collect pentru a dezvolta strategii mai eficiente.

Click and Collect reprezintă una dintre cele mai eficiente soluții pentru industria de Retail, ce presupune ca la efectuarea de cumpărături on-line procesul să fie automatizat de sistem, iar produsele livrate clientului în magazin sau la punctul de ridicare selectat. Facem cumpărăturile mai convenabile și mai personalizate pentru clienții dumneavoastră!

Aplicabilitate

Comerț cu amănuntul

Magazinele de modă, electronice, mobilă și altele pot beneficia de soluția Click and Collect pentru a permite clienților să plaseze comenzi online și să le ridice în magazin. Aceasta atrage clienții în magazin, crește vânzările și oferă o experiență personalizată.

Supermarketuri și alimentație

În industria alimentară, clienții pot plasa comenzi online pentru produse alimentare și de uz casnic, reducând timpul petrecut în magazin și evitând cozile la casele de marcat.

Farmacii

Pentru medicamente și produse farmaceutice, soluția Click and Collect permite clienților să-și plaseze comenzi în prealabil și să le ridice în magazin fără a aștepta.

Electronice și tehnică

Magazinele care vând echipamente electronice și tehnice pot oferi serviciul Click and Collect pentru a permite clienților să plaseze comenzi pentru produsele dorite și să le ridice rapid în magazin.

Restaurante și catering

Soluția Click and Collect poate fi aplicată și în industria alimentară pentru a permite clienților să plaseze comenzi pentru mâncare și să o ridice fără a aștepta în restaurant sau la ghișee.

Îmbrăcăminte și modă

Magazinele de modă pot oferi opțiunea de Click and Collect pentru ca clienții să poată plasa comenzi pentru hainele dorite și să le încerce sau să le ridice în magazin.

Librării și benzi desenate

Clienții pot comanda cărți, reviste sau benzi desenate online și să le ridice din magazin în momentul potrivit.

Jucării și cadouri

Soluția Click and Collect poate fi aplicată și în cazul magazinelor de jucării și cadouri, unde clienții pot plasa comenzi online pentru produse și să le ridice pentru evenimente speciale.

Bijuterii și accesorii

Pentru magazinele de bijuterii și accesorii, soluția Click and Collect poate fi folosită pentru a oferi clienților opțiunea de a vedea și a ridica produsele în magazin.

Beneficii în utilizare

Experiență convenabilă pentru clienți

Oferiți clienților o modalitate rapidă și simplă de a cumpăra produsele dorite, economisind timp și efort. Experiențele în sistem self service susțin îmbunătățirea experienței clientului, care beneficiază de confort și ușurință în utilizare (interfață simplă și prietenoasă).

Creșterea vânzărilor

Serviciul Click and Collect poate atrage mai mulți clienți și poate stimula vânzările, deoarece oferă opțiunea de a cumpăra online și de a ridica în magazin. Aproape un sfert dintre clienți cumpără din magazin mai multe produse decât au planificat sau fac cumpărături spontane la ridicarea comenzii.

Reducerea timpului de așteptare

Clienții evită cozile și timpul de așteptare, ceea ce duce la o experiență de cumpărături mai plăcută, un renume mai bun al magazinului și nu în ultimul rând la fidelizarea clienților.

Eficiență operațională și date utile pentru afacere

Procesul de gestionare a comenzilor și a produselor pentru ridicare poate fi optimizat pentru o operare mai eficientă. Cu ajutorul soluției colectați date despre preferințele clienților și comportamentul lor, ceea ce vă ajută să dezvoltați strategii de marketing mai bine direcționate.

Simplificarea procesului de retur

Clientul lipește pe colet eticheta imprimată de pe pagina de retururi și lasă coletul la punctul de unde l-a ridicat, în timp ce retailer-ul este notificat automat.

Vânzări neîntrerupte și venituri mai mari

Utilizarea Click and Collect este disponibilă 24/7, atât pentru curierii care pot aduce coletele oricând, cât și pentru client, care își poate programa ridicarea pachetului.

Control și trasabilitate a comenzilor

Sistemul trimite notificări în timp real, atât clientului, cât și retailer-ului, care poate analiza în timp real înregistrarea celor mai importante date analitice.

Funcționalități

Indiferent de industrie, soluția Click and Collect poate fi adaptată pentru a se potrivi nevoilor specifice și pentru a oferi clienților o experiență de cumpărături mai comodă și personalizată. Contactați-ne pentru mai multe informații sau pentru a programa o prezentare personalizată a soluției noastre. Facem cumpărăturile online mai simple și mai eficiente pentru clienții magazinului!