Contact

Smart Shop Floor

Transformă modul în care gestionați operațiunile de producție și de lucru în fabrică

Explorați viitorul producției și gestionării în atelier cu soluția Smart Shop Floor: tehnologia de ultimă oră vă permite să aveți control total asupra proceselor de producție, să optimizați eficiența și să creșteți calitatea produselor fabricate. Soluția Smart Shop Floor poate aduce valoare adăugată într-o varietate de industrii și medii în care operațiunile de producție, gestionarea resurselor și eficiența proceselor sunt esențiale.

Caracteristici

 • Monitorizare în timp real
  Cu soluția Smart Shop Floor, puteți monitoriza operațiunile de producție în timp real, de la starea mașinilor la progresul lucrărilor. Acest lucru vă ajută să luați decizii informate și să interveniți rapid în cazul unor probleme sau întârzieri.
 • Planificare și programare eficientă
  Gestionarea programului de producție devine mai ușoară cu ajutorul soluției Shop Floor. Puteți programa sarcini și lucrări, asignând resursele necesare în funcție de priorități și cerințe.
 • Monitorizarea resurselor
  Beneficiați de o privire de ansamblu asupra resurselor disponibile, cum ar fi materialele, echipamentele și forța de muncă. Acest lucru vă permite să evitați supraproducția sau subutilizarea resurselor.
 • Urmărirea calității
  Asigurați-vă că fiecare produs îndeplinește standardele de calitate. Implementarea soluției vă permite să monitorizați și să documentați parametrii de calitate și inspecțiile, certificând dacă produsele finale sunt conforme cu așteptările.
 • Comunicare îmbunătățită
  Facilitați comunicarea între echipa de producție și management prin intermediul sistemului Smart Shop Floor: alertele, notificările și schimburile de informații în timp real ajută la evitarea confuziilor și a întârzierilor.
 • Analize și rapoarte avansate
  Generați rapoarte detaliate despre performanța atelierului de lucru, utilizarea resurselor și progresul producției. Aceste date vă pot ajuta să identificați tendințe și să luați decizii strategice pentru optimizarea operațiunilor.
 • Gestionare a sarcinilor
  Aveți posibilitatea să atribuiți sarcini și lucrări echipei de producție și urmăriți progresul în timp real. Acest lucru asigură o distribuție eficientă a muncii și o gestionare mai bună a fluxurilor de lucru.

Implementarea soluției Shop Floor oferă vizibilitate și control proceselor din zona de producție, de la recepția materiilor prime până la livrarea produselor către client. Shop Floor este situată la nivelul operațiunilor din produție, în MES, interacționează cu sistemul ERP al fabricii și cu echipamentele din producție și aduce importante contribuții tuturor indicatorilor de management al performanței fabricii.

Aplicabilitate

Producție industrială

Soluția Smart Shop Floor este ideală pentru gestionarea operațiunilor de producție industrială. Puteți urmări starea mașinilor, progresul producției și de asemenea să alocați resursele în mod eficient pentru a îmbunătăți productivitatea și a reduce timpul mort.

Industrie automotive

În industria auto, gestionarea liniilor de asamblare, monitorizarea producției și urmărirea calității sunt vitale. Soluția vă ajută să optimizați procesele de producție, să identificați potențialele probleme în timp util și să asigurați calitatea produselor finale.

Producție electronice

În acest domeniu, gestionarea eficientă a proceselor de producție și asamblare este esențială pentru a livra produse de calitate. Shop Floor vă ajută să monitorizați detaliile complexe ale producției și să asigurați conformitatea cu standardele de calitate.

Industria alimentară

Pentru producția de alimente este important să se urmărească calitatea, stocurile și resursele pentru a respecta reglementările și a oferi produse sigure și de încredere. Soluția poate ajuta la monitorizarea detaliată a proceselor și la optimizarea fluxurilor de lucru.

Industria farmaceutică

În acest domeniu este esențial să fie asigurate conformitatea cu reglementările și controlul calității, iar Smart Shop Floor vă permite să înregistrați și să documentați procesele de producție, asigurând că produsele farmaceutice sunt fabricate în condiții adecvate.

Producție personalizată

Dacă activați în producția personalizată sau în serie mică, soluția Smart Shop Floor vă poate ajuta să gestionați eficient schimbările frecvente ale proceselor și cerințelor specifice ale clienților.

Producție de echipamente industriale

Soluția ajută la gestionarea complexă a producției de echipamente industriale sau de mașini personalizate, monitorizând fiecare etapă a producției și optimizând resursele pentru a livra produse de calitate superioară.

Beneficii în utilizare

Eficiență operațională sporită

Smart Shop Floor vă permite să optimizați procesele de producție, să urmăriți resursele și să eliminați timpii morți. Acest lucru conduce la o utilizare mai eficientă a timpului și a resurselor, ceea ce se traduce într-o creștere a productivității, estimată fiind o corelație de 77% între profitabilitate și mișcarea stocurilor.

Planificare și programare eficientă

Soluția noastră vă ajută să programați și să asignați resursele în mod eficient, luând în considerare prioritățile și cerințele specifice. Aceasta minimizează riscul de supraproducție sau de subutilizare a resurselor.

Creșterea calității produselor

Prin monitorizarea în timp real a proceselor de producție și a calității, puteți identifica problemele în stadii incipiente și puteți interveni pentru a evita defectele și scăderea calității produselor.

Gestionare a resurselor îmbunătățită

Monitorizați stocurile de materii prime, echipamente și forță de muncă, astfel încât să puteți gestiona eficient resursele și să evitați situațiile de subutilizare sau exces.

Transparență și comunicare îmbunătățită

Aplicațiile bazate pe colaborare își reduc cu 27% întreruperile de producție, iar prin intermediul sistemului Shop Floor echipa de producție și cea de management poate comunica în timp real. Acest lucru asigură o schimbare rapidă a informațiilor și evitarea întârzierilor sau a confuziilor.

Rapoarte și analize avansate

Generarea de rapoarte detaliate despre performanța atelierului vă oferă insights valoroase pentru luarea deciziilor. Aceste analize vă ajută să identificați zonele de îmbunătățire și să dezvoltați strategii pentru creșterea eficienței.

Optimizarea fluxurilor de lucru

Prin gestionarea centralizată a proceselor de producție, puteți optimiza fluxurile de lucru și vă puteți asigura că fiecare etapă a producției este sincronizată pentru a reduce timpul total de producție.

Reducerea costurilor

Prin eliminarea timpilor morți, reducerea pierderilor de materii prime, optimizarea resurselor și îmbunătățirea calității, soluția Smart Shop Floor contribuie la reducerea costurilor generale de producție. Se estimează că 40% din profitul anual este pierdut din cauza întreruperilor neplanificate ale producției.

Conformitate cu reglementările

Pentru industriile care sunt supuse reglementărilor stricte, soluția Smart ID vă poate ajuta să respectați normele și să documentați procesele în conformitate cu cerințele legale.

Funcționalități

Implementarea soluției Smart Shop Floor poate aduce o serie de avantaje semnificative pentru mediul de producție și gestionare în atelier. Această soluție inovatoare vă ajută să gestionați operațiunile cu mai multă precizie, să optimizați fluxurile de lucru și să îmbunătățiți calitatea produselor.