Contact

Smart Cart by Cust2Mate

introduce o nouă modalitate de a crea o nouă experiență pentru retail: mai rapid, mai fluid și mai flexibil

Smart Cart by Cust2Mate este o soluție inovatoare care rescrie experiența de cumpărături a utilizatorului final în magazin prin dematerializarea zonei de Checkout si prin extinderea mecanismelor de comunicare între magazin și client. Transformă complet modul în care interacționați cu cumpărătorii din magazin, utilizând o tehnologie de ultimă generație și funcționalități inteligente, soluția Smart Cart redefinește experiența de cumpărături, punând puterea în mâinile clienților și aducând beneficii semnificative pentru retailer.

Caracteristici

 • Navigare inteligentă
  Cu ajutorul funcției de navigare încorporată, clienții pot seta destinația dorită în magazin, iar Smart Cart îi va ghida în cel mai eficient mod posibil. Aceasta reduce timpul pierdut și optimizează experiența de cumpărături.
 • Scanare simplificată
  Clienții pot scana produsele cu ușurință folosind senzorii Smart Cart. Aflați imediat informații despre produs, precum preț, disponibilitate și recenzii, pentru a lua decizii mai rapide și mai informate.
 • Liste de cumpărături digitale
  Transformați lista tradițională de cumpărături într-o experiență digitală. Clienții pot adăuga sau elimina produse din listă direct de pe ecranul Smart Cart, menținându-și cumpărăturile organizate.
 • Interfață intuitivă, oferte personalizate
  Permite personalizarea interfeței pentru o experiență similară cu Self-Checkout-ul tradițional. Oferă instrumente extinse pentru a îmbunătăți experiența clientului: alerte alergeni, promoții afișate spre exemplu la scanarea unui articol.
 • Interacțiune multilingvistică
  Smart Cart poate fi personalizat în funcție de preferințele lingvistice ale clienților. Aceasta creează o experiență mai prietenoasă și mai inclusivă pentru toți vizitatorii.
 • Scalabilitate
  Arhitectura este scalabilă, soluția se poate implementa cu mai multe scenarii de cărucior, pentru dimensiuni sau valori diferite.

Smart Cart este mai mult decât un simplu cărucior de cumpărături, o soluție modernă de Self-Checkout implementată pe căruciorul de cumpărături. Este un asistent personal de cumpărături care utilizează tehnologia avansată pentru a îmbunătăți interacțiunea dintre clienți și produse. Fiecare Smart Cart este echipat cu senzori și ecrane tactile, permițând clienților să navigheze prin magazin cu ușurință și să obțină informații detaliate despre produse. Cu funcționalități avansate și tehnologie de vârf, Smart Cart se poate adapta la o varietate de industrii și contexte, aducând avantaje semnificative pentru atât clienți, cât și comercianți.

Aplicabilitate

Retail alimentar și supermarketuri

Smart Cart revoluționează modul în care oamenii fac cumpărături pentru alimente și produse de uz casnic. Cu posibilitatea de a scana și adăuga produse în timp real, clienții pot urmări cu ușurință ceea ce achiziționează și pot evita cozile de la casele de marcat.

Retail general

Indiferent dacă vindeți haine, electronice sau produse de lux, Smart Cart adaugă o notă de tehnologie și interactivitate în experiența de cumpărături. Clienții pot explora mai multe informații despre produse, compara variante și primi recomandări personalizate.

Centre și galerii comerciale

În spațiile cu multiple magazine, Smart Cart poate ajuta clienții să navigheze prin complexitatea ofertelor. De la hărți interactive până la oferte speciale personalizate, soluția aduce un nivel nou de comoditate.

Magazine de tehnologie și electronice

Pentru magazinele ce comercializează gadget-uri și electronice, Smart Cart oferă informații detaliate despre specificații, caracteristici și recenzii. Acest lucru ajută clienții să facă alegerea potrivită pentru nevoile lor.

Retail farmaceutic

În farmacii, Smart Cart poate ajuta clienții să găsească rapid medicamentele de care au nevoie, să acceseze informații despre dozaj și interacțiuni medicamentoase, oferind o experiență mai informativă și personalizată.

Retail cu produse de lux

Smart Cart adaugă o notă de rafinament în experiența cumpărătorilor acestor tipuri de produse. Aceștia pot afla mai multe detalii despre materiale, producție și design, contribuind la încrederea în achiziție.

Beneficii în utilizare

Experiență personalizată cu navigare integrată

Smart Cart oferă clienților recomandări și oferte personalizate, bazate pe istoricul de cumpărături și preferințele lor. Aceasta îi ajută să găsească mai ușor produsele potrivite, evitând confuziile și descoperind noi opțiuni.

Informații detaliate și plată directă

Clienții scanează produsele cu ajutorul soluției Smart Cart pentru a obține informații detaliate despre caracteristici, prețuri, recenzii și opțiuni similare, pentru a lua decizii informate.

Experiență interactivă cu gestionare listei de cumpărături

Ecranele tactile și funcțiile inteligente ale Smart Cart adaugă un element de interactivitate și distracție în procesul de cumpărături. Lista digitală de cumpărături păstrează ordinea și ajută clienții să rămână organizați în timpul cumpărăturilor.

Eficiență operațională

Cu plăți rapide și mai puține cozile la casele de marcat, Smart Cart poate contribui la fluidizarea procesului de cumpărare și la gestionarea mai eficientă a traficului în magazin.

Securitate avansată

Poate fi implementat cu sau fără cântar de securitate și cântar de legume-fructe: s-a constatat diminuarea fraudei cu 5-10% la implementarea cu cântar de securitate. Acesta poate gestiona o plajă largă de greutăți, inclusiv cu mecanisme logice de recunoaștere țară (produse personale adaugate în cărucior).

Loializarea clientului prin experiență îmbunătățită, inovare și diferențiere

Smart Cart creează o experiență memorabilă și modernă pentru clienți, ceea ce poate conduce la loialitate crescută și recomandări. Poate ajuta comercianții să se diferențieze în piață, atrăgând atenția asupra magazinului lor ca un loc de cumpărături modern și captivant.

Promovarea ofertelor

Prin intermediul ecranelor de pe Smart Cart, comercianții pot afișa promoții, reduceri și oferte speciale, atrăgând atenția asupra produselor cheie.

Cross-Selling și Up-Selling

Recomandările personalizate pe baza istoricului de cumpărături pot stimula vânzările încrucișate și vânzările suplimentare: soluția inovativă oferă capabilități extinse de Cross-Sell și Up-Sell - s-a constatat creșterea coșului de cumpărături cu 5-10%.

Analize de date avansate

Soluția Smart Cart colectează date valoroase despre comportamentul clienților și preferințele lor. Aceste date pot fi analizate pentru a optimiza stocul, ofertele și strategiile de marketing.

Funcționalități

Funcționalități pentru clienți

Smart Cart by Cust2Mate se adaptează și se personalizează în funcție de nevoile specifice ale fiecărei afaceri. Indiferent de industrie, Smart Cart oferă o experiență mai inteligentă și mai captivantă pentru clienți și deschide noi oportunități pentru creșterea afacerii. Contactați-ne astăzi pentru a afla cum puteți integra Smart Cart în afacerea dvs. și a aduce tehnologia în centrul cumpărăturilor.

Interesul real la nivel mondial validează necesitatea și beneficiile soluției: realizată de o echipă cu experiență vastă în soluții de tip Self-Checkout, are peste 1.000 de Smart Cart-uri în producție și roll-out și POC în mari lanțuri de magazine la nivel mondial.