Contact

Smart Inventory Management

Soluția inteligentă pentru optimizarea gestiunii inventarului

Smart Inventory Management este soluția de automatizare a procesului de inventariere a activelor (mijloace fixe și obiecte de inventar) prin utilizarea terminalelor mobile echipate cu tehnologie de scanare coduri de bare sau RFID. Implementarea acesteia ajută la îmbunătățirea eficienței operaționale și a profitabilității companiei, oferind o precizie ridicată în gestionarea activelor și a stocurilor.

Caracteristici

 • Scanare avansată și identificare rapidă
  Soluția Smart ID pentru Inventory Management include tehnologie avansată de scanare a codurilor de bare și citire a etichetelor RFID, asigurând o identificare rapidă și precisă a produselor din inventar.
 • Actualizări în timp real
  Beneficiați de informații actualizate în timp real despre stocurile disponibile și mișcările de inventar în toate locațiile dumneavoastră, astfel încât să puteți lua decizii informate și să reacționați rapid la schimbările din piață.
 • Gestionare a stocurilor multilocație
  Indiferent dacă aveți mai multe magazine, depozite sau centre de distribuție, soluția noastră vă permite să gestionați stocurile în toate locațiile într-un mod integrat și eficient.
 • Automatizare a procesului de inventariere
  Simplificați și accelerați procesul de inventariere cu ajutorul soluției de Inventory Management, eliminând neconcordanțele și erorile umane asociate cu procesul manual.
 • Optimizarea reordonării și achizițiilor
  Cu ajutorul analizelor avansate, soluția Smart ID oferă informațiile necesare pentru reordonarea și achiziționarea produselor, asigurându-vă că aveți mereu la raft stocurile necesare pentru produsele esențiale.
 • Integrare ERP și sisteme de plată
  Soluția Smart Inventory Management poate fi integrată cu soluțiile ERP existente și cu sistemele de plată, asigurând un flux de date precis și o comunicare eficientă în cadrul întregii afaceri.
 • Rapoarte și analize avansate
  Datele colectate în urma procesului de inventariere ajută la crearea de rapoarte detaliate despre stocuri, vânzări și performanța proceselor, rapoarte necesare în luarea diciziilor.
 • Alerte și notificări personalizate
  Setați alerte și notificări adaptate pentru stocurile critice sau pentru evenimente importante, pentru a putea reacționa prompt în situații de urgență.
 • Mobilitate și acces de la distanță
  Aveți posibilitatea să accesați și să gestionați inventarul de oriunde vă aflați, datorită mobilității și accesului de la distanță oferit de soluția Smart Inventory Management.

Smart Inventory Management oferă o soluție automatizată și eficientă pentru un proces rapid și simplu de monitorizare și actualizare a stocurilor de produse, materiale sau echipamente dintr-o companie, asigurând informații în timp real asupra activității de inventariere, dar și vizibilitate totală asupra situației mijloacelor fixe și a obiectelor de inventar.

Aplicabilitate

Retail

Utilizarea soluției Smart Inventory Management este esențială în Retail, atât pentru vizibilitatea în timp real a activelor și stocurilor, cât și pentru economisirea timpului de lucru al angajaților și astfel creșterea disponibilității lor pentru a relaționa cu clienții din magazin.

Logistică

În sectorul logistic, soluția de inventariere inteligentă este optimă datorită funcționalităților de automatizare ale procesului: accelerează timpul de colectare și de livrare a informațiilor, iar sincronizarea device-urilor mobile cu baza de date asigură continuitatea operațională.

Producție

Disponibilitatea, capacitatea şi eficienţa utilajelor şi echipamentelor de producţie sunt factori-cheie pentru maximizarea profitului, iar în acest context managementul performanţei activelor pe tot parcursul ciclului de viaţă al acestora este o activitate critică.

Utilități

Aplicația facilitează comunicarea dintre personalul TESA și operatorii care realizează inventarierea la locație, întrucât introducerea datelor prin simpla scanare furnizează personalului din birouri informații în timp real.

Beneficii în utilizare

Eficiență și operativitate

Soluția Smart Inventory Management suportă customizare și poate fi adaptată la nevoile specifice ale fiecărui client, iar arhitectura sistemului permite vizualizarea modificărilor în timp real.

Flexibilitate și control

Soluția Smart Inventory Management suportă customizare și poate fi adaptată la nevoile specifice ale fiecărui client, iar arhitectura sistemului permite vizualizarea modificărilor în timp real.

Rapoarte detaliate

Generează rapoarte predefinite amănunțite, oferind în orice moment beneficiarilor informații exacte pentru a ajuta la luarea deciziilor corecte cu privire la situația activelor și/sau a stocurilor disponibile.

Integrare ușoară

Soluția Smart Inventory Management se integrează ușor cu celelalte soluții software terțe ale beneficiarului, iar astfel se poate reduce timpul alocat activităților administrative și se îmbunătățește precizia datelor.

Funcționalități

Cu ajutorul soluției Smart Inventory Management veți obține controlul total asupra stocurilor și veți asigura o funcționare eficientă și optimizată a afacerii. Îmbunătățiți procesele, economisiți timp și costuri și oferiți o experiență excelentă clienților. Alegeți soluția de automatizare a procesului de inventariere și începeți transformarea afacerii încă de astăzi!