Contact

Ospitalitate (HoReCa)

Modulul HoReCa integrat împreună cu soluția Sceptrum ERP reprezintă o soluție specializată dezvoltată pentru a răspunde cerințelor unice ale industriei hoteliere, restaurantelor și a sectorului de catering (HoReCa - Hotel, Restaurant, Cafenea, Catering). Acest modul se integrează perfect în sistemul Sceptrum ERP și oferă funcționalități avansate pentru gestionarea eficientă a tuturor aspectelor afacerii în domeniul HoReCa.

Soluția specifică HoReCa adresează nevoilor complexe ale companiilor din industria ospitalității și alimentației publice, oferind instrumentele necesare pentru gestionarea eficientă a operațiunilor și pentru oferirea unei experiențe superioare clienților. Acesta contribuie la creșterea eficienței afacerii și la satisfacția clienților.

Adresabilitate

Modulul HoReCa (Hoteluri, Restaurante, Cafenele) din Sceptrum ERP asigură managementul unei hotel sau rețea de hoteluri cu sau fără gestiuni suplimentare: restaurant, bar, cofetarie, etc.
Acest modul reprezintă o componentă esențială pentru companiile din industria ospitalității și alimentației publice. Acest modul este proiectat pentru a răspunde nevoilor specifice ale afacerilor din această industrie și aduce o serie de beneficii și funcționalități esențiale.

Functionalitați

Head Office

 • Management cataloage specifice - Master Data
  Se referă la gestionarea datelor principale (Master Data) care sunt esențiale pentru operațiunile zilnice ale organizației. În contextul hotelier, acesta poate include informații despre camere, servicii disponibile, facilități și alte detalii specifice ale hotelului. Gestionarea acestor date asigură consistența și acuratețea informațiilor în întregul sistem Sceptrum ERP.
 • Management corpuri de hotel sau camere per hotel și gestiuni conexe
  Permite organizației să gestioneze informații despre tipuri de camere sau corpuri de hotel disponibile în fiecare unitate de cazare. De asemenea, poate acoperi și gestionarea restaurantelor, barurilor sau altor servicii conexe, cum ar fi spa sau facilități sportive, pentru o administrare eficientă a resurselor.
 • Posibilitate de tarife diferențiate pentru cazare
  Se referă la capacitatea de a seta și a gestiona tarife diferite pentru camerele sau serviciile hoteliere, în funcție de diverse criterii, cum ar fi sezonul, tipul de cameră, numărul de persoane sau perioadele promoționale.
 • Management furnizori, articole, prețuri, prețuri promotionale
  Modulul HoReCa permite gestionarea informațiilor despre furnizori, precum și detalii despre articolele sau produsele necesare pentru operațiunile hotelului (de exemplu, alimente și băuturi). De asemenea, include funcționalitatea pentru stabilirea și actualizarea prețurilor pentru aceste articole, inclusiv gestionarea prețurilor promoționale.
 • Management grupe de compensare articole, grupe folosite la inventariere și conciliere stocuri negative
  Permite organizarea articolelor în grupuri care pot fi utilizate în procesul de inventariere și pentru reconcilierea stocurilor negative. Gruparea articolelor facilitează monitorizarea și administrarea acestora într-un mod eficient.
 • Management grupe de perisabilități, grupe folosite la inventariere
  Produsele sau articolele pot fi organizate în funcție de termenele de valabilitate sau de gradul de perisabilitate. Modulul HoReCa poate fi utilizat pentru gestionarea stocurilor de alimente sau alte produse care au o dată de expirare și necesită o monitorizare specială.

Back Office - modul specific de HoReCa

 • Management specific pentru clienți și rezervări, atât individuale, cât și de grup
  Această funcționalitate permite gestionarea datelor despre clienți, precum nume, detalii de contact și preferințe. De asemenea, modulul permite înregistrarea și gestionarea rezervărilor pentru camere sau servicii, atât pentru clienții individuali, cât și pentru grupuri.
 • Facturare servicii hoteliere, inclusiv de grup
  Modulul oferă capacitatea de a genera facturi pentru servicii hoteliere, cum ar fi cazarea, serviciile suplimentare (de exemplu, room service sau spălătorie), precum și pentru grupuri de clienți care rezervă mai multe camere sau servicii conexe.
 • Posibilitate includere pe factura de cazare a consumației din restaurantul aferent
  Funcționalitatea de facturare permite adăugarea cheltuielilor legate de consumația clienților din restaurantul hotelului direct pe factura de cazare, facilitând astfel un proces de plată mai simplu și integrat.
 • Posibilitate facturare alte servicii hoteliere
  În plus față de cazare și consumație, modulul HoReCa integrat în sistemul Sceptrum ERP permite facturarea altor servicii hoteliere, cum ar fi spa, facilități sportive sau servicii de conferințe, în funcție de nevoile și ofertele hotelului.
 • Intrări/Ieșiri de marfă/Reglări, cu toate documentele legale
  Acest aspect se referă la gestionarea eficientă a stocurilor de produse și materiale necesare pentru operațiunile hoteliere. Modulul facilitează înregistrarea intrărilor de marfă (achiziții), ieșirile de marfă (consumul sau vânzarea de produse), precum și eventualele ajustări sau reglări de stoc. Toate aceste operațiuni trebuie să fie în conformitate cu documentele legale, cum ar fi facturi sau chitanțe.
 • Control stocuri în timp real
  Funcționalitatea de control al stocurilor în timp real permite hotelului să monitorizeze stocurile disponibile în timp real, astfel încât să poată face achiziții și planificări eficiente pentru a satisface cerințele clienților. Aceasta poate implica, de asemenea, integrarea cu sisteme de gestiune a stocurilor și urmărirea automată a nivelurilor de stoc.

Modulul HoReCa integrat împreună cu soluția Sceptrum ERP este esențial pentru afacerile din industria hotelieră, restaurante și catering, ajutându-le să își optimizeze operațiunile și să își crească rentabilitatea. Alegând această soluție dedicată, companiile din domeniul HoReCa pot beneficia de un sistem integrat și eficient, care le permite să ofere servicii de calitate superioară clienților și să rămână competitive pe piață. Cu ajutorul soluției dedicată HoReCa, aduceți mai multă eficiență și performanță în afacerea dumneavoastră, construind relații solide cu clienții și asigurându-vă succesul pe termen lung.