Contact

BI (Business Intelligence)

Construirea și urmărirea rapoartelor manageriale prin modulul BI (Business Intelligence) oferă un instrument cu capabilități extinse. Acest modul vizează capacitatea de a genera, personaliza și monitoriza rapoarte manageriale pentru a furniza informații critice și analize organizaționale. Modulul oferă suport organizațiilor pentru a gestiona și a utiliza eficient datele și să furnizeze rapoarte manageriale precise și relevante pentru susținerea procesului decizional la nivelul conducerii și managementului organizației.

Adresabilitate

Modulul de Business Intelligence (BI) în cadrul soluției Sceptrum ERP este conceput pentru a aduce valoare și claritate oricărei organizații, indiferent de industrie sau mărime. Acest modul vă ajută să transformați datele în informații utile și să luați decizii informate care să conducă la succesul organizației. Fie că dețineți o companie mică, o întreprindere globală sau o instituție publică, beneficiile Business Intelligence se aplică tuturor.

Functionalitați

 • Generarea rapoartelor
  Construit pe tehnologie Oracle, Sceptrum ERP permite utilizatorilor să creeze rapoarte manageriale folosind datele și informațiile disponibile în sistem. Utilizatorii pot selecta diferite tipuri de date, cum ar fi date financiare, date legate de vânzări, stocuri, resurse umane sau alte categorii relevante, și să genereze rapoarte personalizate.
 • Personalizarea rapoartelor
  Funcționalitatea permite personalizarea detaliilor și aspectului rapoartelor. Utilizatorii pot să adăuge sau să elimine coloane de date, să aplice filtre, să adauge grafice sau să personalizeze formatele pentru a se potrivi nevoilor lor specifice sau cerințelor de raportare ale organizației.
 • Programarea și distribuirea rapoartelor
  Utilizatorii pot programa rapoarte manageriale pentru a fi generate la intervale regulate (zilnic, săptămânal, lunar etc.) și pentru a fi distribuite automat către persoanele sau departamentele relevante prin intermediul e-mailului sau altor canale de comunicare. Aceasta asigură livrarea rapoartelor în timp util și reduce timpul petrecut cu munca manuală.
 • Monitorizarea și analiza rapoartelor
  Implementarea modulului BI permite utilizatorilor să monitorizeze și să analizeze rapoartele generate în timp real. Oferă posibilitatea să verifice starea rapoartelor, să identifice tendințe sau variații semnificative în datele furnizate și să ia decizii informate în funcție de informațiile prezentate.
 • Securitate și acces controlat
  Modulul oferă opțiuni de securitate pentru a controla accesul la rapoarte, ceea ce asigură că numai utilizatorii autorizați au acces la informațiile sensibile sau critice incluse în rapoarte manageriale.
 • Auditarea și istoricul rapoartelor
  Funcționalitatea poate menține un istoric detaliat al rapoartelor generate și al modificărilor efectuate asupra acestora. Aceasta facilitează urmărirea și auditarea informațiilor și oferă transparență în procesul de raportare.

Modulul de Business Intelligence (BI) joacă un rol central în transformarea datelor unei organizații în informații valoroase și decizii strategice. Acest modul modern vă ajută să înțelegeți mai bine afacerea dumneavoastră, să anticipați tendințele și să luați decizii informate.