Contact

POS Expert Front Office Retail Software

Soluția POS Expert Front Office Retail Software este special concepută pentru vânzare pe Point of Sales (POS): aceasta funcționează independent de conexiunea la Internet și aduce retailerilor mai multe facilități de vânzare. Aplicația care introduce modul de vânzare prin intermediul monitoarelor touchscreen permite beneficiarului un control mult mai bun asupra activității de vânzare și asupra angajaților de la casă și oferă versatilitate în utilizare, atât în modul de casă tradițională asistată de un operator, cât și în regim Self-Checkout.

Soluția POS Expert Front Office Retail Software folosește kitul fiscal Tremol, funcționează pe o varietate de echipamente hardware, poate fi instalată pe echipamente specifice pentru retail All in One sau standard, este dotată cu sistem de operare Windows 10 IOT, 10 sau 11 PRO și poate fi implementată atât în scenariul de casă asistată, cât și în regim Self-Checkout.

Adresabilitate

POS Expert Front Office Retail Software se adresează unei game variate de clienți și afaceri din industria retailului. De la industria alimentară la cea a electronicii, de la farmaceutică la cea de modă, soluția POS Expert este adaptabilă pentru diferite domenii și tipuri de produse.
Pentru retailerii cu o rețea mare de magazine, soluția POS Expert este ideală pentru a gestiona operațiunile la nivelul întregii rețele. Cu funcționalități scalabile, aceasta poate susține un număr mare de puncte de vânzare. Pentru micii comercianți și proprietari de magazine locale, soluția oferă o soluție accesibilă și ușor de utilizat pentru gestionarea vânzărilor și a stocurilor

Functionalitați

Head Office

 • Selecție Articol prin scanare, pictogramă sau introducere manuală a codului
  Casierii pot adăuga produse în tranzacție folosind una din următoarele metode: scanarea codului de bare de pe produs, selectarea produsului dintr-o listă de pictograme reprezentative sau introducerea manuală a codului de produs. Acest lucru asigură o selecție rapidă și precisă a produselor în timpul tranzacțiilor.
 • Cantitate multiplă, asistat
  Permite casierilor să adauge cantități multiple ale aceluiași produs într-o singură tranzacție, asigurând posibilitatea clienților de a achiziționa mai multe unități ale aceluiași produs cu ușurință, ceea ce reduce timpul necesar pentru efectuarea tranzacțiilor.
 • Acord verificare vânzare produse alcool și tutun pentru minori
  Funcția de verificare asigură respectarea legilor și regulamentelor privind vânzarea produselor alcoolice și a tutunului către minori. La momentul achiziției, casierii trebuie să verifice vârsta cumpărătorului și să acorde sau să refuze vânzarea în consecință.
 • Metode multiple de plată
  Soluția acceptă o varietate de metode de plată, inclusiv numerar, card de credit, vouchere, tichete de masă și altele. Aceasta asigură flexibilitatea și comoditatea pentru clienți în momentul efectuării plăților.
 • Integrat cu cântare
  Pentru produsele vândute la vrac, cum ar fi fructele și legumele, soluția este integrată cu cântare pentru a permite cântărirea și etichetarea corectă a acestor produse. Aceasta funcționalitate este utilă în magazinele care nu au cântare de sistem dedicate.
 • Închidere automată zilnică și monitorizare centralizată a raportărilor Z către ANAF
  Soluția automatizează procesul de închidere zilnică a tranzacțiilor și oferă monitorizare centralizată a rapoartelor zilnice către ANAF, asigurând respectarea cerințelor legale și o raportare precisă a veniturilor.
 • Factura la Bon Fiscal/Retur de marfă la POS/Listare factură și pe format A4
  Soluția permite emiterea facturilor la bonul fiscal pentru tranzacții comerciale, precum și gestionarea retururilor de marfă. De asemenea, oferă opțiunea de a tipări facturi pe format A4 pentru clienții corporativi sau pentru a ține evidența tranzacțiilor comerciale.
 • Mesaje și alerte promoții casieri
  Prin intermediul acestei funcționalități pot fi transmise către casieri mesaje și alerte promoționale, iar acest lucru ajută la promovarea ofertelor speciale și a promoțiilor în timpul tranzacțiilor, ceea ce poate influența deciziile de cumpărare ale clienților.

Modul de fidelizare - Opțional

 • Carduri de loialitate
  Cu acest modul, puteți implementa un program de carduri de loialitate pentru clienți, pentru a-i recompensa pentru achiziții frecvente sau pentru a-i încuraja să revină în magazin. Cardurile pot oferi reduceri, puncte sau alte beneficii speciale.
 • Promoții și campanii de cupoane
  Puteți genera și gestiona promoții speciale și campanii de cupoane pentru clienții magazinului, ceea ce poate implica oferirea de reduceri speciale sau oferte exclusive pentru deținătorii de carduri de loialitate.
 • Acordare de vouchere
  Modulul permite implementarea și gestionarea voucherelor, care pot fi oferite clienților în cadrul campaniilor de marketing sau ca recompense pentru achiziții anterioare. Voucherele pot fi utilizate pentru a obține reduceri sau pentru a achiziționa produse sau servicii la prețuri speciale.
 • Gestionarea bazelor de date de clienți
  Cu acest modul, puteți ține evidența detaliată a clienților, spre exemplu informații de contact, istoricul achizițiilor și preferințele lor de cumpărare. Aceasta vă ajută să creați oferte personalizate și să le oferiți o experiență de cumpărare îmbunătățită.
 • Raportare și analiză
  Puteți accesa rapoarte detaliate privind performanța programului de loialitate, inclusiv informații despre numărul de clienți care participă, sumele cheltuite și modul de a beneficia de oferte speciale. Aceasta vă permite să evaluați eficacitatea programului și să luați decizii strategice.

Soluția POS Expert Front Office Retail Software este o alegere remarcabilă pentru lanțurile mari de magazine cu peste 250 de puncte de vânzare, dar și pentru retaileri mici. Cu peste 100 de clienți și peste 2000 de puncte de vânzare implementate, această soluție a demonstrat fiabilitatea și eficiența sa în industria retailului.

Oferind o istorie lungă de dezvoltare, pe parcursul a 20 de ani de îmbunătățire continuă, această soluție se adaptează la schimbările și evoluția din industria retailului, ceea ce vă asigură că veți beneficia întotdeauna de cele mai recente caracteristici și funcționalități.