Contact

HR și salarizare

În cadrul Sceptrum ERP, modulul HR și Salarizare include funcționalități care asigură evidența și gestiunea angajaților și a contractelor de muncă. Toate acestea contribuie la eficientizarea gestionării resurselor umane și la asigurarea conformității cu legislația în vigoare în ceea ce privește angajații și salariile lor într-un mediu de afaceri.

Modulul de HR și Salarizare vă permite să urmăriți și să gestionați toate aspectele legate de resursele umane, de la recrutare și evaluare până la dezvoltarea carierei și administrarea angajaților, puteți calcula și gestiona corect salariile și beneficiile angajaților dumneavoastră, respectând toate reglementările fiscale și legale.

Adresabilitate

Modulul de HR și Salarizare în cadrul Sceptrum ERP este conceput pentru a se adapta la nevoile variate ale organizațiilor din diverse domenii de activitate. Indiferent dacă dețineți o companie mică, medie sau mare, acest modul vă ajută să gestionați cu eficiență resursele umane și să simplificați procesele salariale.

Functionalitați

 • Evidenta salariaților
  Presupune înregistrarea și gestionarea detaliilor despre angajați într-o organizație; poate include informații precum nume, date de contact, poziție, departament, experiență, program de lucru și alte atribute relevante. Evidența salariaților poate fi folosită pentru a monitoriza personalul, pentru a gestiona angajările și concedierile, pentru a urmări istoricul angajatului și pentru a gestiona accesul la resursele organizației.
 • Evidența contractelor de muncă
  Se referă la înregistrarea și gestionarea tuturor contractelor de muncă ale angajaților. Informațiile despre contracte includ data de început, tipul contractului (pe perioadă determinată sau nedeterminată), clauzele contractuale, salariul, beneficiile și termenul contractului. Evidența contractelor de muncă poate ajuta la respectarea legislației muncii și la monitorizarea termenelor de expirare a contractelor.
 • Calcul de salarii conform legislației în vigoare
  Permite automatizarea procesului de calcul al salariilor angajaților în conformitate cu reglementările legale și fiscale aplicabile. Acesta poate include calculul salariilor de bază, bonusuri, comisioane, deduceri fiscale și contribuții sociale. Integrarea cu legislația în vigoare asigură precizie și conformitate în procesul de plată a salariilor.
 • Rapoarte specifice
  Prevede generarea de rapoarte personalizate sau predefinite pentru a obține informații și analize relevante despre personalul organizației. Aceste rapoarte pot include date despre salarii, absențe, performanță, cheltuieli cu personalul și multe altele. Rapoartele pot fi utilizate de către manageri, departamentele de resurse umane sau alte părți interesate pentru luarea deciziilor informate.

Modulul de HR și Salarizare din Sceptrum ERP este soluția ideală pentru gestionarea eficientă a resurselor umane și proceselor salariale. Automatizarea proceselor-cheie, precum recrutarea, evaluările angajaților și managementul concediilor, reduce sarcinile administrative și crește eficiența proceselor de HR.