Contact

Pachet Sceptrum ERP Rețea HoReCa

Pachetul Sceptrum ERP pentru industria HoReCa reprezintă soluția ideală pentru gestionarea eficientă a operațiunilor din hoteluri, restaurante, cafenele și alte unități din domeniul ospitalității. Totodată, poate fi integrat si cu gestiunea de Retail, în cazul în care în organizația respectivă există și magazine.

Acest pachet este special conceput pentru a răspunde nevoilor specifice ale operatorilor HoReCa, pentru managementul unui hotel sau a unei rețele cu sau fără gestiuni suplimentare (restaurant, bar, cofetărie, etc.). Pachetul Sceptrum ERP pentru o rețea HoReCa vă ajută să vă optimizați operațiunile și să oferiți servicii de calitate clienților dumneavoastră într-un mod eficient.

Caracteristici

 • Gestionarea hotelurilor
  Oferim instrumente puternice pentru gestionarea fiecărui hotel sau a unei rețele de hoteluri, inclusiv detalii despre rezervări, check-in/check-out, disponibilitatea camerelor și facturare.
 • Gestionarea restaurantelor și a altor unități de mâncare
  Dacă aveți și restaurante, baruri, cofetării sau alte unități în cadrul hotelului sau a rețelei, puteți gestiona toate acestea eficient, inclusiv administrarea meniurilor, a comenzilor și a stocurilor de alimente și băuturi.
 • Urmărirea rezervărilor
  Urmăriți și gestionați rezervările clienților pentru camerele de hotel sau pentru mesele din restaurantele dumneavoastră, asigurându-vă că sunteți mereu pregătiți să primiți clienții.
 • Gestionarea meniurilor și a stocurilor
  Gestionați meniurile și stocurile de alimente și băuturi, ținând evidența ingredientelor și a rețetelor pentru prepararea mâncărurilor.
 • Urmărirea comenzilor și a facturilor
  Monitorizați comenzile clienților și procesați facturile cu ușurință, asigurându-vă că toți clienții plătesc corect și în timp util.
 • Gestionarea programului angajaților
  Gestionați programul angajaților din toate unitățile dumneavoastră HoReCa, inclusiv programările și turele de lucru.
 • Integrare cu gestiunea de Retail
  Dacă aveți și magazine în cadrul organizației, pachetul poate fi integrat pentru a gestiona eficient și operațiunile de Retail, cum ar fi gestionarea stocurilor, vânzările și gestionarea comenzilor.
 • Raportare și analize avansate
  Accesați instrumente puternice de raportare și analiză pentru a evalua performanța unităților HoReCa și pentru a lua decizii strategice.
 • Conformitate
  Respectați cerințele legale și reglementările specifice industriei HoReCa, inclusiv cele legate de igienă, siguranța alimentelor și gestionarea clienților.

Functionalitați

Head Office

Back Office - modul specific de HoReCa:

Modul Financiar-Contabilitate*

Modul Mijloace fixe*:

Modul HR & Salarizare*:

*Opțional

Cu Pachetul Sceptrum ERP pentru industria HoReCa, vă puteți concentra pe oferirea de servicii de calitate clienților dvs., în timp ce gestionați eficient toate aspectele operațiunilor din domeniul ospitalității. Este un instrument esențial pentru succesul în industria HoReCa.